Jump to content


vecnihejt

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About vecnihejt

  • Birthday 10/31/1981

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

622 profile views

vecnihejt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Jel mozes da me upoznas sa sestrom ? LM, da se i ja pohvalim, nabavio sam DEMONIAC - TOUCH THE WIND. Prilicno raritetno izdanje.
  2. Sad sve radi kako treba, zahvaljujući gospodinu Ivanu
  3. Jeste druze, evo ovde sam pazario: http://www.ebay.com/itm/Needle-turntable-Audio-Technica-ATN-3400-ATN-3400-/260915356417 Pise tu i da je za moj gramofon, ali to bi sve bilo previse jednostavno...Moja greska sto sam uzeo zdravo za gotovo i nisam ih uporedio.
  4. Jesi radio to nekad ? Ne bih da je zeznem, ovako je bar mogu prodati/menjati... Ako znate da nekom treba ova igla, posaljite mi poruku, dao bih je znacajno jeftinije nego u MG-u.
  5. Imam problem sa zamenskom iglom...ako mozete da mi kazete vase misljenje na ovoj temi. Hvala http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26396-da-li-neko-ima-hitachi-ht-41s/?p=516667
  6. Pazario sam ATN 3400, ali na zalost ne mogu da je stavim na moju zvucnicu... (iako je pisalo da je to zamenska igla). Stavljam vam slike da prosudite, ima li neke pomoci ili sam se dobrano zeznuo ?
  7. Najavljuju berzu u Route 66 u subotu.
  8. ÄŒuh koji je prodavac, niÅ¡ta me ne Äudi. Btw, ima dobre ploÄe u prodaji, ali rizik se ne isplati oÄigledno.
  9. Ako zelis napisi ime prodavca ovde, ili na PM. Ja imam "black list" za limundo. Mogu me jednom zeznuti, ali drugi put ako me zeznu, ja sam budala. Nikom ne dajem negativne ocene, eto im njihovih par stotina dinara, ali od mene vise dinara nece dobiti.
  10. Davno nisam gledao nesto smesnije http://www.imdb.com/title/tt3063516/
  11. Ima vise od 7000 prodaja. Prodaje stare TV revije za par desetina dolara Video sam da trazi oko 1000 $ za neke kasete sto su se prodavale ispred SKC-a svojevremeno. Pametnom dosta.
  12. Ljudi, to su Polzovici iz NS-a. Svojevremeno je imao emisiju na NS Plusu, i drzao je Explosive Records. Stari Jevreji...
  13. NaruÄio sam ATN 3400 iglu, staviću je na 2.5 g i reÅ¡en problem Å¡to se tiÄe ovog gramofona. Da li postoji neko vreme potrebno da se igla "usvira" ? Da sluÅ¡am malo jeftinije ploÄe prvo
  14. Pazarilo se danas ploca, na berzi samo jedna (ali vredna)
×
×
  • Create New...