Jump to content


Sremac

Članovi
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,121 profile views

Sremac's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Kakva su iskustva sa carinom u poslednje vreme ? Meni jedna ploča stoji više od 20 dana.
  2. https://novi.kupujemprodajem.com/dejan-lazarevic/svi-oglasi/1519193/1?categoryId=1176
  3. Za potpuno izbegavanje je na primer Aktivista, on je poseban slučaj, verovatno čovek ima i neki psihički problem. Takođe sam prestao da kupujem od Poptops sa limunda. Evo kako njemu izgledaju ploče sa ocenom 5: Isto za izbegavanje Dejan iz Kraljeva sa KP. Ovo je njemu MINT:
  4. Dubac duže vreme precenjuje ploče, prestao sam da kupujem od njega. Poslednju turu sam kupio 5 ploča i sve su bile precenjene. Ploče koje su bile ocenjene 5 ili 5- su realno bile 3, 3+. Pošto su sve bile precenjene, a ne samo jedna pa da mu se potkrala greška, jasno mi je da sa namerom precenjuje. Šteta, kupovao bih i dalje. Još uvek se može naći pošten prodavac, uglavnom su to kolekcionari kao mi koji ponekad prodaju ponešto što slabije slušaju da bi kupili nove ploče. Recimo ploča sa ocenom 4+ je više nego dobra za slušanje, ako je pravilno ocenjena. A kod preprodavaca više ne kupujem ni ono što je ocenjeno kao mint, a ono što oni ocene sa 4, 4 + ne bih kupovao ni u ludilu.
  5. 350 dinara je isporuka na adresu, obično donese poštin kurir. To naplate kad se ploča ocarini. Glupost, jer je isporuka na kućnu adresu uključena u prvobitnu poštarinu.
  6. Potrajaće. Na zapadu u mejnstrim medijima idu emisije gde se vinil opisuje kao dobra prilika za ulaganje novca (slično kao stripovi, bejzbol karte...). Što se kupovalo jeftino, kupovalo se, nema toga više.
  7. Na prodaju strujni kabl FTA Kumma. Kupljen od člana foruma prošle godine. Razlog prodaje je višak u sistemu. Dužina 1.3 m Cena za forum je 50 evra. Kontakt preko pp.
  8. Ima još tih kineskih na ebayu za desetak dolara sa sve poštarinom. Nisam platio carinu.
  9. Nisu slike, nadam se da ne smeta video. Zanimljivo je videti šta čovek ima sve pod jednim krovom. https://www.youtube.com/watch?v=J1ksL9YNYzw&ab_channel=AudiophileJunkie https://www.youtube.com/watch?v=sxbtQTjba90&ab_channel=AudiophileJunkie
  10. Veću razliku pravi neki audiofilski hat za R Pi nego samo napajanje.
  11. Ne znam da li je bilo, evo i video ovog sistema: https://www.youtube.com/watch?v=Xi61tujtdl8&ab_channel=LeoYeh
×
×
  • Create New...