Jump to content


vecnihejt

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vecnihejt

  1. Jel mozes da me upoznas sa sestrom ? LM, da se i ja pohvalim, nabavio sam DEMONIAC - TOUCH THE WIND. Prilicno raritetno izdanje.
  2. Sad sve radi kako treba, zahvaljujući gospodinu Ivanu
  3. Jeste druze, evo ovde sam pazario: http://www.ebay.com/itm/Needle-turntable-Audio-Technica-ATN-3400-ATN-3400-/260915356417 Pise tu i da je za moj gramofon, ali to bi sve bilo previse jednostavno...Moja greska sto sam uzeo zdravo za gotovo i nisam ih uporedio.
  4. Jesi radio to nekad ? Ne bih da je zeznem, ovako je bar mogu prodati/menjati... Ako znate da nekom treba ova igla, posaljite mi poruku, dao bih je znacajno jeftinije nego u MG-u.
  5. Imam problem sa zamenskom iglom...ako mozete da mi kazete vase misljenje na ovoj temi. Hvala http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26396-da-li-neko-ima-hitachi-ht-41s/?p=516667
  6. Pazario sam ATN 3400, ali na zalost ne mogu da je stavim na moju zvucnicu... (iako je pisalo da je to zamenska igla). Stavljam vam slike da prosudite, ima li neke pomoci ili sam se dobrano zeznuo ?
  7. Najavljuju berzu u Route 66 u subotu.
  8. ÄŒuh koji je prodavac, niÅ¡ta me ne Äudi. Btw, ima dobre ploÄe u prodaji, ali rizik se ne isplati oÄigledno.
  9. Ako zelis napisi ime prodavca ovde, ili na PM. Ja imam "black list" za limundo. Mogu me jednom zeznuti, ali drugi put ako me zeznu, ja sam budala. Nikom ne dajem negativne ocene, eto im njihovih par stotina dinara, ali od mene vise dinara nece dobiti.
  10. Davno nisam gledao nesto smesnije http://www.imdb.com/title/tt3063516/
  11. Ima vise od 7000 prodaja. Prodaje stare TV revije za par desetina dolara Video sam da trazi oko 1000 $ za neke kasete sto su se prodavale ispred SKC-a svojevremeno. Pametnom dosta.
  12. Ljudi, to su Polzovici iz NS-a. Svojevremeno je imao emisiju na NS Plusu, i drzao je Explosive Records. Stari Jevreji...
  13. NaruÄio sam ATN 3400 iglu, staviću je na 2.5 g i reÅ¡en problem Å¡to se tiÄe ovog gramofona. Da li postoji neko vreme potrebno da se igla "usvira" ? Da sluÅ¡am malo jeftinije ploÄe prvo
  14. Pazarilo se danas ploca, na berzi samo jedna (ali vredna)
  15. Izgleda da ću samom sebi biti deda mraz. Vidimo se sutra
  16. RazmiÅ¡ljao sam da stavim at-95, ali ne znam koliko bih poboljÅ¡anje dobio. Gramofon i ovako baÅ¡ lepo radi... Zeza me samo to Å¡to ne mogu da nadjem originalno uputsvo da vidim koliku silu da stavim, pa rekoh možda ovde neko ima iskustva. Imam dosta dobrih ploÄa, pa bih da spavam mirno.
  17. Interesuje me koliku gaznu silu da podesim ? Nemam uputstvo, a ne mogu naći preko neta... Ja držim na 1,5 gram, na ovom linku sam našao da treba 2,5 grama. Da li je to previše ? http://www.stylusplus.co.uk/hitachi-ht41s-record-player-stylus-2844-p.asp Hvala
  18. Odmah kod ulaza je bio lik, imao je dobrog starog metala (ne znam koliko to konzumirate ). Uglavnom su bile oko 30 evra, ploÄe koje ne bi smele biti mnogo skuplje od 1500 dinara. Imao je i nekog jazza, ali sam odustao Äim sam video cene. Preko puta njega je bio lik, na proÅ¡loj berzi je prodavao Miles Davisa ploÄe 30-45 evra, tako da sam odmah iskulirao prodavca. Oni su se stacionirali odmah na ulaz, valjda da preplaÅ¡e ljude u startu Bilo je i unutra bisera, ali ne ovako drastiÄno. Valjda misle da smo bogat narod.
  19. InaÄe, drugu berzu za redom kupujem ploÄe od istih prodavaca. Ima likova sa dobrim ploÄama, ali cene su viÅ¡e nego diskutabilne. 30-ak evra za solidno oÄuvan "original" je stvarno previÅ¡e.
  20. I meni ode "Miles Davis - Kind of blue" pred nosom, zato sto nisam mogao da nadjem prodavca. Osecam da cu sanjati tu plocu veceras.
  21. Najavljuju novu berzu u Novom Sadu za 30. novembar. Ne pise jos gde, pretpostavljam da je opet u Quarteru...
  22. Ima li neko iskustva sa ovim domacim izdanjima i kakav je kvalitet ? http://www.discogs.com/Stranglers-La-Folie/release/2183726 http://www.discogs.com/Jean-Michel-Jarre-Oxygene/release/2990767
  23. Jel ima berza u subotu u NS-u ?
×
×
  • Create New...