Dragan Penev Posted February 5 Report Share Posted February 5 Znam da nije hifi, ali je muzički uređaj u pitanju. Na prodaju očuvana muzička linija, Panasonic SA-AK27. 5 CD changer, dupli dek za kasete, radio, zvučnici sa 2 integrisana subwoofer-a, daljinski Linija se ne koristi već par godina, spakovana u foliju i kutiju. Slike sam skinuo sa neta, jer nisam mogao da raspakujem iz folije i kutije. Naravno, svaka provera je moguća i možete doći da vidite, probate. Daje lep zvuk za manje prostorije. CD treba proveriti, ili da se očisti ili eventualno da se zameni laser. Uglavnom pušta originale, za rezane diskove nekad ne pušta. Sve očuvano kompletno. Uz liniju dajem i par zvučničkih kablova dužine 2x5 metara. Kupljena je nova, ja sam jedini vlasnik i pažena je max. Sve je kompletno i na mestu. Ako nekome treba za vikendicu, da sluša muziku ili šta god. Cena 80 EUR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted February 24 Author Report Share Posted February 24 Oglas aktuelan. Nova cena 65 evra ili 7500 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted March 14 Author Report Share Posted March 14 Prodato. Može lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts