Narog Posted March 8, 2021 Report Posted March 8, 2021 Poštovani pozdrav svima na forumu.U potrazi sam za kvalitetnim zvučnicima u duži period.Da li ste slušali ove modele od firme Dali.Povezao bi ih sa Harman Kardon 3490 Marantz pm 66 se..? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Quote
Steva85 Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 Nemam bas iskustva sa slusanjem zvucnika, ali sam cuo dali Oberon 5 kao i Dali ikon 6 (ne znam da li je bio Mk2 ili obican). Dali Ikon 6 Mk2 je veca klasa i mnogo ozbiljniji zvucnik. Pre jedno 7 godina sam cuo Dali Zensor 5 i odmah posle toga je prodavac nakacio Dali Ikon 6. Razlika je bila velika. Na prvoj pesmi sam odmah video da je mnogo bolji. Cuo sam dodatne zvukove u pesmi koje do tada nisam cuo. Tada nisam imao para za Ikon 6, a i sam zvucnik je preveliki za moju sobu. Iskreno, ne bih razmisljao uopste i odmah uzeo Ikon 6 (ako do sada nisi resio pricu). Dali Oberon je kao klasa iznad Dali Zensor, ali mi nije prevelika razlika (uporedjivanje Dali Zensor 5 i Oberon 5 pre par meseci). Quote
Recommended Posts