Jump to content


GALACTICA


Vulek

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Pozdrav svima, zanima me da li neko ima treći serijal BATTLESTAR GALACTICA ? Imam prvi i drugi, ali ne mogu da nađem treći.. :listen

Ispravi me ako grešim, ali čini mi se da je treći (poslednji) serijal tek počeo sa emitovanjem. Jedan poznanik me snabdeva najnovijim epizodama sa satelita... Do sada je emitovano desetak.

Link to comment
Share on other sites

TaÄno, i sad za vikend se emituje jedanaesta epizoda a vidim na forumu battlestar serbia se uveliko razmenjuju utisci, a ja nemam ni jednu jedinu iz novog serijala... Zaglavio sam na okupaciji nove caprice, i Äekam... :wink:

Javio mi se jedan fan iz BG-a da će mi poslati prvih deset na dvd, i ako sve bude u redu, za vikend bi trebalo da dobijem... :listen

Link to comment
Share on other sites

Iskreno, od samog početka mi je serija delovala malo nedorađeno - patila je, bar po mom mišljenju, od brojnih "dečijih bolesti". No svejedno sam je pratio u nedostatku kvalitetnijeg SF sadržaja ("Enterprise" je najgori Star Trek serijal u povijesti). Međutim, kako je vreme odmicalo i stvari se zakuvavale, polako sam menjao mišljenje. Cela stvar je kulminirala sa emitovanjem trećeg serijala koji je počeo toliko brutalno, da sam prve tri epizode progutao poluotvorenih usta, jednu za drugom. No, da ti ne kvarim užitak, ako ti gorepomenuti fan ne pošalje disk, viči pa ćemo nešto kombinovati.

:listen

P.S. Dobar ti avatar. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Reci mi imaš li onu galacticu iz '78-e, čisto bih voleo da pogledam kako je do ovoga svega došlo (do nove galactice)?

Nemam, nažalost. I ja bih voleo da je se nekako dokopam.

Hvala ti za ponuđenu pomoć, :listen , sačekaću vikend pa se čujemo, ok?

OK.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...