Aleksandar75 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Da li neko zna kakav je kvalitet (produkcija) CD-a koji se nalaze u box set-ovima iz serije ORIGINAL ALBUM SERIES ? Box setovi sadrze po 5 albuma i izgledaju ovako: Naslov editovao Infidel - ne pisati VELIKIM slovima Quote
Vlajo Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Za 10 - 15e nećeš mnogo da pogrešiš. Omoti su u kartonu ... Quote
Koko Bil Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Za 10 - 15e nećeš mnogo da pogrešiš... +1 kupio sam original album series chris rea, cd road to hell je potpuno isti kao i onaj koji već imam. S tim što sam taj jedan platio koliko i ovih pet. Quote
Aleksandar75 Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 Hvala na odgovorima. Ako su CD-i identicni kao oni koji su izdati kao pojedinacno izdanje, mislim da se onda isplati bez obzira na papirni omot. Zabunu mi je uneo ortak koji je kupio Sisterse i rekao mi da ''nije neka produkcija''...e sad ne poznajem dobro Sisterse, mozda je ista produkcija i na pojedinacnim izdanjima. Quote
Recommended Posts