Jump to content

Шта ми�лите о AKAI интегралцима?

weinberger

Recommended Posts

Posted

Поштовање! Као што и Ñам наÑлов каже... Шта миÑлите о AKAI интегриÑаним појачалима? ( Предомишљао Ñам Ñе где да Ñтавим тему у ''hi-fi audio'' или ''Pocetnicka pitanja'' ... Ðли ајде нека га овде пошто питање као и тема није претерано занимљива... ХВÐЛÐ!

Posted

Imao sam model am-73 koji ima DAC.Na digitalnoj sekciji mi je svirao jako dobro,dok je na analognoj sekciji bio ocajan za ne poverovati(potpuno razocarenje).Od vintage pojacala njihovih sam imao model aa-55 koji je svirao prosecno,bolje od njega mi je svirao vintage risiver Grundig r-2000.Mada od modela i serije covek moze prijatno da se iznenadi,kao sto sam se ja prilicno iznenadio kako mi je dobro sviralo vintage pojacalo Aiwa aa-8300.

Posted
Imao sam model am-73 koji ima DAC.Na digitalnoj sekciji mi je svirao jako dobro,dok je na analognoj sekciji bio ocajan za ne poverovati(potpuno razocarenje).Od vintage pojacala njihovih sam imao model aa-55 koji je svirao prosecno,bolje od njega mi je svirao vintage risiver Grundig r-2000.Mada od modela i serije covek moze prijatno da se iznenadi,kao sto sam se ja prilicno iznenadio kako mi je dobro sviralo vintage pojacalo Aiwa aa-8300.
Posted

evo mog iskustva sa AKAI sistemom .....ne secam se o kom modelu tj seriji se radilo ali negde kraj 70tih ili pocetak 80tih, AKAI u rack-u: integralac, tuner, deck, gramofon i neki mali, izgleda pripadajuci AKAI zvucnici. Sve je to imalo sjajan zvuk za mene, prodoran i detaljan i obilje snage i poprilicno velikoj prostoriji. Jos uvek svira ali je problem sto mu je citavog veka trebao servis za deck, tu i tamo gramofon(igrala se deca tj mi) ali nikada za integralac i tuner. Volume pot je segmentiran i to mi je u to vreme bilo novo. Ni dan danas ni jedan selektor niti prekidac nema nikakav sum. Nesto slicno ovome samo sive ili smb boje:

2501_item_pict_big_akai_2650_b.jpg

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...