Jump to content

Mostec

Novi članovi
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Ljubljana

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mostec's Achievements

 1. Danas stigao DAC i preamp. Još ga ne palim jer je direktno od DHL-a došao hladan ko špricer.
 2. Zdravo, poslao sam vam PP. Imam jedno pitanje u vezi Benchmark.

 3. nisam zastupnik i ne prodajem svoga. probao sam sve, ovaj degritter daleko najbolje očisti ploču, veruj mi. pod pravim kutom direktno u brazde na A i B stranu ploče i to 120hz. Kod svih ostalih je 50hz na podu kadi i mehurčiči ne idu pod pravim kutem u "venu". Da je spor, nije jer prije opere i osuši četiri ploče nego klasična UV mašina, 100%. 2.7 € je puna cena, mi balkanci bez velikoga truda možemo ga dobiti ispod 2k €. pa da nastavim klasično hurčenje u nedelju preponoč, kolekcija mojih ploča ja ocenjena na 40 puta više koliko košta degritter. čime da jih čistim, stolarski lepak pattex?
 4. Ubacim u Degritter i za par minuta (zavisi koji program izaberem) ide na gramofon. Imao sam prije toga puno različitih mašina ai ovaj je daleko ispred svih. Spasijo mi je puno ploča gde je bilo preskakovanja i pucketanja što druge mašine nisu uspele.
 5. pa ako je stvarno toliko ručnog rada u tvornici ko što prikazuju ovi video klipi, na kraju i nije toliko skup. https://benchmarkmedia.com/blogs/application_notes/146745479-made-in-usa-a-video-tour-of-benchmarks-manufacturing-operations
 6. Otomon Lab, 45 Globe tube, 2 x 1,5W
 7. Naručijo sam EAR 912, tako da če taj 868PL uskoro biti u prodaji.
 8. Jučer mi je stigao Benchmark AHB2. Prvi dojmovi su da je zvuk vrhunski! Preamp EAR 868PL, kutije Danley SM60f.
×
×
 • Create New...