Honda94

Članovi
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

About Honda94

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 10/23/1994

Profile Information

 • Location
  Paracin

Recent Profile Visitors

773 profile views
 1. Imas pravo. Ovo moze da predje u patologiju, pocevsi od "usviranja kablova". Nego, nisam toliko zasao u tu dubinu. Kao manji sam slusao Altec Lansing ATP3 2.1 preko Winampa i bilo mi je odlicno. Nixie, da svi su novi.
 2. Posle zamene elektrolita u napajanju, predpojacalu i izlaznom delu dobio sam zvuk, koji nisam ocekivao uopste. Dobio sam bas, koji sa ukljucenim laudnesom 6db na 100hz i 4db na 10khz ume da zatrese opasno. Mada i bez njega je zadovoljavajuce. Sredina i visoki standard, nisam primetio neku razliku sto se njh tice. E sad elektroliti u napajanju su mesavina Nichicona, Elne i nekih WB. Predpojacalo WB i Jamicon, izlazni deo Fine gold i Jamicon.Glavni filterski Samwha. Da li da eksperimentisem sa istim elektrolitima dalje ili bipolarcima istog proizvodjaca? Ili pak da ne diram nista, sto se mene ti
 3. Pa pocela je kao kupovina pojacala, preporuke, iskustva itd. Nisam se nadao da ce otici u ovom smeru.
 4. https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/magnat-msp150-all-ribbon/oglas/99329883. Mislim da je ovo povoljna cena za ove zvucnike. Imam slicne, ali ovi su verujem bolji za klasu. Veci kabinet, a tezi je 7kg. Samo preporuka, nista bez slusanja.
 5. Sreca pa se ne menja stalno. Hvala svima na pomoci, da batalimo vise, vreme je.
 6. To je to, samo na mom ne pise 3 ampera 120 VAC, vec nista. Hvala Nixie! P.s. objasnio mi cale kako funkcionise relej, al' necu da se hvalim sad.
 7. A pa nisam ja znao da nepotrebni pinovi mogu da se odstrane, ja sam mislio moraju na PCB, jer imaju neku funkciju. E onda si mi olaksao dosta, znam da moram da gledam dimenziju, za amperazu sam pretpostavljao. Ovi releji su Type: DH2TU
 8. Ja se izvinjavam na zabuni. Nisam video da na ovoj slici su u pitanju 5 pina.Mislio sam 6, moji imaju 6. Gledam po sajtovima, uglavnom imaju 8 pina ovi na 48vdc. Moja greska. Ako je neko dobre volje, moze da me uputi gde mogu da nadjem odgovarajuce...
 9. Znam da ne znam. Zato i pitam.
 10. Da li bi ovaj bio odgavarajuci? Po pinovima i voltazi da. Ali ne razumem se u ostalo ovo.
 11. To je kod mene dzabe, sto kaze pokojni Desimir. Ma daleko im lepa kuca, na kraju se videlo ko je u pravu. Postoje drugi majstori, a i kondezatori ne moraju da budu bas Elna, Nichicon itd. Stvar je jasna sada. A za popravke ubuduce obraticu se ovde i pojacalo saljem majstoru.
 12. Gledacu da nadjem nove da kupim i ugradim. E sad ne znam, ovi rade na 48VDC. Valjda cu da nadjem takve sa pinovima, koji odgavaraju.
 13. Hahahaha Mi to po srpski