Jump to content


HIFI

Novi članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About HIFI

  • Birthday October 25

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srbija

Recent Profile Visitors

634 profile views

HIFI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ova VM530 je malo preskupa za moj budzet.
  2. Ima dosta ogrebotina na poklopcu i par ogrebotina pored tanjira, probacu da ispoliram poklopac, a ogrebotine pored tanjira da nekako zafarbam. Naravno, prvo zelim da nadjem iglu kako bih cuo kako zvuci, pa onda da krenem na izradu police, izbacicu slike kad sve to bude zavrseno. Pozdrav i jos jednom hvala.
  3. Zdravo svima, jos jednom hvala na savetima, poslusao sam vas i kupio Nordmende RP-1400. Po meni moglo bi se reci da je ocuvan, jedna od mana mu je sto nema iglu. Pronasao sam zamensku iglu ATN12XE na kupujem prodajem koja kosta 25€, zanima me da li neko ima iskustva sa tom zamenskom iglom i da li uopste vredi kupiti zamensku iglu ili se bolje odluciti za novu glavu i iglu? Inace gramofon sam platio 60€.
  4. Hvala na brzom odgovoru, gledao sam taj 1400, ali mi ovaj 1010 deluje mnogo očuvanije nego ovaj drugi. U suštini ja sam i tražio model RP1400, ali jednostavno volim da uredjaj pored ispravnosti bude i vizuelno očuvan. Da je u ovakvom stanju kao na slici iznad, onaj što se prodaje na kp, ne bih zalio ni 100€ da dam.
  5. Zdravo svima, dobio sam na poklon dek Nordmende CD-1400, što me je podstaklo da kompletiram ostale komponente te serije. Medjutim, pošto to danas malo teže ide iako nadjete model iz te serije, on je vizuelno loš, pa sam zbog toga odlučio da uzmem pojačalo PA-1300, koje se lepo uklapa uz CD-1400. E sada, na red dolazi gramofon RP-1010 jedini koji po meni uz svoju cenu od 60€, je još i pristojno očuvan. Moram hitno da odlučim da li da uzmem ovaj gramofon. Da li neko ima iskustva sa ovim modelom gramofona i uopšte marke Nordmende? Zanima me da li sam do sada napravio dobar izbor, hvala unapred na odgovorima. U pitanju je gramofon sa slike.
  6. Pozdrav, na navedenom pojačalu je crkao risiver, radilo je samo pojačalo. Pre par dana sam slučajno uključio fm i od tada pojačalo ne daje znake rada. Kada se uključi, lampice svetle, ali zvučnici uopste ne reaguju. Da li je pojačalo crklo? Molim vas, pomozite. Inače ovo pojačalo je oštećeno kada je grom udario u antenu (bila je spoljna antena) i preko antene je oštećen ceo uredjaj, ali bio je kod majstora i on je uspeo da popravi samo pojačalo.
  7. Primetio sam da oni zupÄanici Å¡to podižu glavu ne rade kako treba. Kada pritisnem play ,,pomere se malo'' i niÅ¡ta, a kada ja rukom pomerim na gore onda se podigne i glava, ali se kaseta ne pomera i kada pritisnem stop glava se ne spuÅ¡ta. Ne znam kako bolje da vam objasnim.
  8. Da li može neko da mi pomogne??? Imam HITACHI dek koji ne reaguje na komande. Eventualno nekad mota kasetu, ali neće da je pusti. Molim vas kažite mi šta može da bude u pitanju jer sam sve probao, ali ne pomaže. Da li je možda motor u pitanju?
  9. Pukla mi je gumica sto ide na obod zamajca, gde mogu da nađem novu za ovaj dek? Imam jednu od starog kasetofona koji ne radi, ali mislim da je prevelika za ovaj dek.
  10. Pozdrav, Ja imam HITACHI D-E57 dek. On premotava kasetu, ali neće da je pusti. Video sam da je gumica spala, ali ne znam kako da je namestim. Da li možete da mi pomognete? Hvala unapred.
×
×
  • Create New...