Jump to content


CA-RIA

Članovi
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CA-RIA's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Интернет продавница са поштарином, у реду. Интересује ме има ли физичке радње која продаје непринтабилне дискове Maxell ? Нашао сам више радњи које нису у Београду, а у Београду ретко ко има оне обичне дискове. Хвала.
 2. На оригиналу се лепо осећа аналогни звук, што не знам да ли су постигли на реиздању, тј не верујем. Песме од Електричног Оргазма плачу за ремастером, оригинал је катастрофално урађен. Већина реиздања је лоше одрађена, што се јасно и види на loudness war. Драго ми је да су мајстори реиздања Пакет Аранжмана се потрудили да буду бољи од већине. Хвала на информацији. Значи мислиш да се код Шарла не губи на оном аналогном звуку ? А Ел Орг је боље урађен ?
 3. Да се подсетимо текстова Споменке Ковач
 4. Поштовани, куповао сам код Дома омладине непринтабилне, обичне Maxell дискове, цена је била око 20 динара. Сада видим да тих дискова нема, постоје неки непринтабилни од 27 динара комад. Да ли има негде у Београду да се набаве обични DVD који нису намењени за штампу на штампачима, интересује ме Maxell показали су ми се као добри. Хвала.
 5. Aко те занима бољи звук на плочи, најтоплије препоруке за чишћење лепком за дрво.
 6. Да ли је неко поредио квалитет винила новог Пакет Аранжмана ? Какав је у односу на стари ?
 7. CA_RIA Слажем се, али ово већ иде у раван послова рачуновође, како се правилно књижи и региструје фирма ако се тргује половним стварима.
 8. Скини оригинал са нета и скенирај dynamic range. Скенирај dynamic range на ремастеру.
 9. Сама пластика је била квалитетнија + ако је добра продукција, онда је врх. Екатарина Велика је имала перфектну продукцију на албуму Очи боје меда, док су отишли у другом правцу на С ветром уз лице.
 10. Канада је и CD ове штампала са високим dynamic range-om. Пазе људи, знају шта је квалитет.
 11. Oни су огромна фирма, њима један човек мање више не значи ништа. На жалост. Штета. били су озбиљнија фирма раније.
 12. Лепак ће сигурно помоћи, гарантирам, има да свира као да то није та плоча. Ја сам раније експериментисао па сам једну веома мусаву и штрокаву плочу прао баш пуно. Мислим да сам је барем 10 пута прао са Кностијем. И прогледала плоча. Не саветујем ником да то ради већ да пређе на лепак методу, и обавезно испирање са кностијем. А мени после годину дана.
×
×
 • Create New...