Jump to content


CA-RIA

Članovi
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CA-RIA's Achievements

 1. Kупио сам преко Метрополиса, online, добро запаковано, не сећам се да ли је било поштарине, у сваком случају прва куповина је добро прошла. Проблем је што ми је јефтиније да купим од неког из иностранства нову плочу него када се наши уграде, дође ме или исто или јефтиније. А и данас се свашта производи, dynamic range и није нешто, па преферирам старије плоче, да ми се не деси (као што је било случајева) да ми плоча звучи као да сам пустио mp3, плитак и јадан звук. Да ли је неко куповао у Крагујевцу у новоотвореној продавници плоча ?
 2. Половна плоча, нисам могао да тражим нови примерак. Човек ми је уредно вратио новац, па сам му ја уплатио када је плоча стигла.
 3. Мени је једном пошиљка из Америке са неком смешном поштарином (нпр 5 долара) путовала годину дана. Као у Америци. Ладно је стигла после годину дана. Што не сачувах кутију од плоче да докажем, али верујте на реч, каквих пошта на свету има, овим нашим поштарима и поштама да палимо свећу сваког дана. Поједини продавци не испоручују за Русију или видео сам једног да испоручује за Француску али само уз потпис при уручењу, да не би било проблема. За Русију се обично дуго чека, па што рече један продавац, ко неће да чека, нека не поручује из Русије.
 4. Џабе. Ја сам из Немачке имао поштарину за дупли албум одприлике 15-20 евра, дакле теби један дупли албум дође бесплатно.
 5. Да није заглавило на нашој царини ?
 6. Kaко те служи D7100 ?
 7. И то што кажеш. Црна листа као да неко шверцује дрогу. Какво име - плоче на црној листи. Катастрофа.
 8. Слажем се, али хајде да проценимо, шта је заиста "мало" слање у иностранство ? Тј. по којем и чијем критеријуму се оцењује колико слања је подношљиво ? Нпр није исто када неко има 12 пошиљки годишње, неко има 80 а неко 5. Они би да сузбију све, тј. да они који шаљу дигну руке, јер с обзиром да немају довољно средстава да отварају фирму, да промене посао. Не мислим на велике продавце, већ првенствено оне који имају 5 - 6 пошиљки годишње. Држава и опорезовање, циљ тога је да се зајами што више. Ко је имао фирму зна да опорезивање (чак и за паушалце) обухвата мноштво скривених пореза типа "накнада за истицање фирме", а сада су кренули у масовну фискализацију. Тако да уместо да мањим порезима олакшају развој привреде, циљ је да заграбе што више. Нове процедуре укључују забрану селотејпа, и забрану лепљења или писања "fragile", никакве налепнице, никакво писање, само адреса.
 9. Молим те можеш ли поставити слику унутрашњих кесица ?
 10. Мени је то нефункционално, још од старе Тоске користим само четкицу за зубе за чишћење игле и нема проблема.
 11. Која цена је унутрашњих кесица тог човека из Зрењанина ?
 12. Кинески преко Алија - што се мене тиче задовољан сам. Те што наводиш су добри, али ми цена не одговара. Југотонови су очајни, они су имали оне чисто беле кесице без натписа и са натписима, то је неретко оштећивало винил, а да не причам што је магнет за прашину, али буквално. Мислиш да зрењанинац продаје унутрашње кесице које се не лепе за винил ? Да ли си то нашао преко КП ?
 13. Не него ово https://www.walmart.ca/en/ip/100pcs-12-LP-Vinyl-Record-Sleeves-Covers-Album-Inner-Plastic-Anti-Static/PRD1HNU8JYVIQDR
 14. Јел нашао неко по повољној цени унутрашње кесице за плоче ? Најјефтиније сам нашао 100 комада за 20 евра преко Алија. Има ли нешто повољније а да ваља ?
 15. Ja сам већ узео од неког човека са КП, 1200 динара 100 комада. Дебљина солидна, али да сам знао да су Директорови дебљи омоти, сачекао бих њих. У сваком случају у односу на претходне које сам имао, ови имају боље димензије, видећемо да ли су издржљиви. Мени је битно да не пуцају и да нису нешто много танки.
×
×
 • Create New...