Jump to content

Paulo

Članovi
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About Paulo

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Molim poznavaoce za informaciju koje pojačalo koristiti za vintage slušalice Senn. 424. Mislim, da su 2000 ohmske? Hvala na odgovorima.
 2. Molim za odgovor, pošto nisam tehnički tip: Koristim MacBook-DAC-pojačalo- zvučnici. Da li je potreban streamer za boljitak u zvuku?
 3. Ima li ko iskustva sa stalcima, koji nisu masivni? Njihova prednost i slabost? Spendor i Rehdeko
 4. Paulo

  KK Arn

  Pohvala za sistem. Kakva su iskustva sa Node 2i? Da li je to samo streamer ili radi i kao DAC?
 5. Gosn. kostruktor je odlučijo, da napravi izlet, obiđe drugove u LJ., pa i meni napravi uslugu i lično mi uruči Sedru. Lepo provedeno dopodne u društvu Meštra. Hvala mu još jednom.
 6. Dva nova igrača u sistemu: preamp: Sedra Three - Šolaja Audio DAC: Chord Mojo
 7. Posle slušanja na Tidal servisu, kasnije na Amari, probao sam Roon. Daleko bolje iskustvo i kvalitet zvuka. Odluka je bila jednostavna, lifetime licence. Na audio setup treba podesiti- device setup tj DAC, koji koristiš.
 8. Paulo

  Chord Mojo DAC

  Hvala dragi forumaši na informacijama. Preamp ili integrato sad je sladka muka, a što se tiče Chorda, zaključujem, da nema lutanja u druge alternative, kad je u pitanju price-performance.
 9. Paulo

  Chord Mojo DAC

  Planiram samo USB. Za sada ne bi nabavljao preamp, u bližoj budućnosti preći ću na integralca. Rešenje bi bilo privremeno, tako sam i do sad koristio DAC koji ima preamp bez problema. Hvala na odgovorima.
 10. Paulo

  Chord Mojo DAC

  Klasičan sistem. Čitam, da ga je moguće upotrebiti i kao preamp.
 11. Paulo

  Chord Mojo DAC

  Volume na DAC-u bi podesio na max. a preko Roon-a bi regulisao glasnost ako je moguće?
 12. Dragi forumaši, ima li imo iskustva sa ovim DAC-om? Da li ga je moguće priključiti direktno na power amp? Alternative? Hvala na odgovorima.
 13. Strasti neka se smire... Anubis je ipak poznavalac audio-sveta "par excellence".
 14. Moja želja je podrediti sistem zvučnicima (Cabasse). Sinergija sistema je za mene sa PASS M2 pojačalom bolja. Ime brenda i cena pojačala ne sme biti referenca za slaganje sistema. Pathos je odličan amp ali nemam želje graditi sistem na bazi amplifikacije. Mislim, da je budućnost, bar po meni u aktivnom sistemu, gde svaki drajver u zvučniku ima svoje pojačalo. Pozdrav.
×
×
 • Create New...