Jump to content


Panasonic NV-F70


raptorvu

Recommended Posts

Lijep pozdrav!

Evo prije par dana se dokopam ovog dobrog stroja ali nemože proči ništa bez problema, poslije par minuta reprodukcije stroj počne brujati i gubi stereo sliku a i stvara nekakve vibracije, brujanje je bilo iz doboša glave koju sam od gore podmazao s par kapi finog ulja za preciznu mehaniku, detaljno sve očistio...od stereo zvuka ništa...naime, rade oba kanala i pokazuje na peak metru ali nije to zvuk kakav bi trebao biti...probao sam malo i pomjerati audio glavu ali ništa od dobrog zvuka koji je imao prije nego sam mu podmazivao video glavu...e sad...što dalje???

Link to comment
Share on other sites

-teško je danas uopče nači nekoga tko to još popravlja pa radim sam koliko mogu, popravio sam jako puno rekordera ali se nisam sretao s ovakvim problemom, čisto sam pitao ovdje pa možda je neko naišao na istu stvar, budemo vidjeli, usput hvala na savjetu!

Link to comment
Share on other sites

On 13.6.2016. at 8:52, raptorvu said:

Lijep pozdrav!

Evo prije par dana se dokopam ovog dobrog stroja ali nemože proči ništa bez problema, poslije par minuta reprodukcije stroj počne brujati i gubi stereo sliku a i stvara nekakve vibracije, brujanje je bilo iz doboša glave koju sam od gore podmazao s par kapi finog ulja za preciznu mehaniku, 

Kako odgore...dobos se rotira na kuglicnim lezajevima koje mozes videti jedino skidanjem istog. to odgore je samo cetkica...

Proveri kondenzatore u napajanju, moj NV-F65 je odbijao da usnira traku, a kad je i uspevao nije bilo stereo zvuka. Zamenom svih kondenzatora u napajanju proradio je kao sat. 

I naravno ocisti glave...za slucaj da nisi.

nv-f65.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...