Jump to content


Poja�alo za AKG K 701


Paulo

Recommended Posts

Negde sam procitao da Earmax pro ne ide dobro sa k701, Rhinelander je u sustini kao black cube samo mu je uskraceno interno napajanje i dodat ispravljac sto je u sustini veliki minus u poredjenju sa cube-om.

Zavisi kakav zvuk hoces , nekima k701 zvuci ostro, bez basa, agresivni srednji u tom slucaju uzmi Heed Canamp koji dodaje niske frekvencije smeksava srednje ali je daleko od neutralnog zvuka.

Malo blazi oblik bojenja i vise neutralnosti Graham Slee Novo a ako budzet nije ogranicen onda Graham Slee Solo SRG II.

Audio gd je kineska marka i C2 je dobro modularno pojacalo koja je vise neutralno i minimalno boji zvuk, poboljsava prostornu predstavu zvuka, pozicioniranje i detalje.

Akg k701 je odlicna slusalica neverovatno pridrodnog, neutralnog zvuka ali ima jednu manu ili prednost , a to je da pokazuje svaku manu zvuka. Ne znam koji DAC koristis ali po meni bi bilo bolje da prvo ulozis u DAC pa onda u pojacalo.

:beer

Link to comment
Share on other sites

Prvo hvala na odgovorima.

Ipak sam izabrao Rhinelandera. :beer

Laka odluka je bila izmeÄ‘u sluÅ¡alica Sin. 650 i AKG K 701. Jednostavno neutralnost i manja agresivnost na celom tonskom podruÄju prevladuje na AKG sluÅ¡alicama. Možda je rokerima i tehno entuzijastima bolji zvuk Sin. 650. Å to se tiÄe basa, pri uigravanju od nekoliko dana pominju vlasnici tih sluÅ¡ki, da se posebno nizkotonsko podruÄje "otvara" ali ne kao boomy bas.

Sam sistem B gradim za noćno slušanje, da nikome ne smetam u kasne sate.

Problem je još u odabiru izvora???

JuÄe mi je kolega spominjao- PlayStation 1 tip ( SCPH 1001), stvar je jeftina, a kvalitetna. (6moons) hrabro opisuje kao vrhunsku performansu u rangu cd playera teÅ¡kog 6000$!!!??? Zna li neko o tome malo viÅ¡e?

Pozz. :beer

Link to comment
Share on other sites

Cestitam na kupovini , da te dobro sluzi :beer

Licno , slusam metal sa k702 kao sto je Tool i bez problema neki dobro isproducirani techno kao sto Trentmoller, Gui Boratto i basa ima na pretek. Definicija niskih je odlicna na akg-u , samo sto nema zvucni pritisak na bubne opne sto je odlicna stvar kada se slusa duze vreme. Jos jedan veliki plus kod k702 je sto moze da se slusa na manjim jacinama bez gubitka detalja.

Sony PS 1 je odlicna ideja, budi uspomene kao sto je navlacenje PES. Ako budes kupio PS 1 obavezno baci post o tome kako svira.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...