remark

Članovi
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

About remark

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Novi Sad
 1. Da li je i vama stigao rezervni AD827? Niko nije spominjao...
 2. Pitanje: već sam spomenuo da Lampuceru planiram da ubacim u kutiju pretpojaÄala. Da li može da škodi ako napajanje uzmem sa postojećeg trafoa (srednji izvod-masa je u tom sluÄaju zajedniÄka) ili je bolje da idem na varijantu dodatnog trafoa samo za DAC?
 3. Stigao i moj paketić... znaci: agronk Spark Ninoslav Alexandar Leonardo Aciko Skrstic tuturutu Dark0 Davor Pera451 Woland generalna_skupstina lukaluka Pelac Remark Pozdrav svima.
 4. Na ulazu napajanja Lampucere postoje stabilizatori napona, tako da nije bitno da vrednost ulaznog AC napona bude baš taÄno definisana. Dogovor je pao na 15V zbog toga što se smatra da nije kod svakog napon u mreži 220V (kod nekog je manji) pa da ne bi bilo problema sa previše niskim naponom na ulazu. Mislim da može i više od 15V jedino je pitanje disipacije toplote na stabilizatorima napona.
 5. U petak sam poslao carini na fax kopiju liÄne karte i onaj pay-pal invoice, malopre sam zvao kažu da je u redu i da ću dobiti pošiljku na kućnu adresu. Jesu li svi novosaÄ‘ani odradili ovo?
 6. Da li je neko od novosaÄ‘ana već poslao/odneo ovaj PayPal invoice? Ja ću verovatno danas skoknuti do njih... imate neki savet kakvu priÄu da priÄam? Šta ako pogledaju na ebay, ukucaju samo Item No. koji piše i dobiju 62.99$ + 10$ Shipping, a kod mene piše 25$, ufff nije baš jednostavno... možda je pametnije da predamo originalni PayPal invoice, nisam samo razumeo da li ga RR ima za svakog od nas posebno ili je platio odjednom?
 7. Kako to misliš kad ti stigne paket? Zar nije zapeo na carini?
 8. Neko od kolega koji su dobili paket je okaÄio sliku na kojoj se vide papiri koji su stigli uz Lampizdariju, možda da ih skenira i okaÄi da vidimo šta piše.
 9. Evo ovako izgleda pisamce od Carine N.Sad, imamo rok od 8 dana da dostavimo tu fakturu, a dopisivanje RR i Vincenta da bi ovaj poslao pojedinaÄne fakture može da potraje. Šta ćemo? Pismo Carina N.Sad.pdf
 10. Aj nadajmo se da sam samo ja naleteo na carinu, sa srećom ostalima!
 11. A kako da doÄ‘em do fakture? Izgleda da su pošiljke za BG prošle na carinarnici bez problema, ja sam iz NS i pismo je iz novosadske carinarnice.
 12. E do q... Meni stiglo pisamce od carine. Žena mi je nabrzaka proÄitala, kažu da treba da dostavim fakturu, fotokopiju l.karte inaÄe će roba biti vraćena pošiljaocu??? Gadovi...
 13. Mislim da je metar Belden kabla (1694A,1505F) u Sams-u oko 2-3eur.
 14. Ovaj nosi originalnu oznaku: http://www.ebay.com/itm/Transformer-SUMLINK-DIP-4-DV709-DV-709-ST-DV709-/250825098494?pt=BI_Circuit_Breakers_Transformers&hash=item3a665744fe