Jump to content


vanja pg

Novi članovi
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About vanja pg

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Pala knjiga na dva slova...Prioritet je svakako kvalitet zvuka koji pruža uređaj ,ali i mogućnost nabavke,zamjene i cijena lasera.. Da lagano privodimo kraju ako nema više predloga...Sony cdp 970 ili Harman Kardon hd 7525,oba sa daljinskim ,oba sa cijenom (konačnom) od 70€...
 2. Saglasan da je pristojna "mašina" i sigurno da vrijedi te pare.Ipak nijesam siguran da je to jedina razlika između 56-ice i 58-ice. Radije bih bar za nijansu nešto kvalitetnije...Bar još malo.
 3. Zahvaljujem,imaću ih u vidu.
 4. Nijesi propratio "prepisku" od početka...Potraga je za cd playerom,pojačala smo se dotakli usput.Prelistaj ako te ne mrzi pa daj neki predlog za cd.
 5. Rado,kad bih našao 7725 ili 7625..ili si imao neki drugi player na umu?
 6. Nećemo se bez čuda velikoga razdvajati,ako si slušao ovo pojačalo znaš o čemu pričam,mada sumnjam čim mi predlažeš da ga penzionišem( a hoće li se raditi refresh ,to da) Veliki sam fan HK uređaja,ali starijeg datuma,dok je HK bio HK.Marantz-a sam imao,nekoliko..Radije bih nešto drugo,da se malo promijeni...a tebi hvala na predlozima.
 7. Naravno,moj dragi Harman Kardon PM 660 i zvučnike Canton CT90. Jbg...Old fashion guy.
 8. Nixie,prijatelju..Njega sam zaboravio da navedem kao Marantz-a kojeg sam imao i slušao (pored 72 ) i sad 40-ice.Bilo bi krajnje neozbiljno reći da je Marantz loš izbor.Ali...Tako (mrtvo duboko) zvuči još nekoliko Marantz-a,pride što pojedini stariji ne čitaju ništa sem originale...e jbg.Sve lijepo i fino,ali..život mi prođe dok se dogovorim sa Marantz-om. Ne zaboravimo da je moj budžet limitiran na 100€ Volim i ja narandže,n'o trpim.
 9. Smorih se od tipkanja..Da se čujemo,tomorrow? Šalji broj...
 10. Iskreno rečeno i meni se Marantz "ne sviđa"..Imao sam CD 72,trenutno slušam CD 40 (kao ispomoć) ...Kao u školi..bio sam na času,tijelom prisutan,ali duhom sam bio odsutan, neđe drugo.E tako i Marantz..Sve je tu ,ali...Mrtvo duboko,bar za moj ukus. Da mogu naći za normalne pare laser za Pioneer-a servisirao bih ga i ćao..Ovako..970-ica je za sad najozbiljniji kandidat. Od ove tvoje skalamerije 930-ica mi je najzanimljivija.
 11. Jedna od bitnijih stvari (uz dac i moj budžet) koje su me opredijelile da obratim pažnju na 970-icu
 12. Sve što si napisao je i mene privuklo da obratim pažnju na ovaj cd jer ima dosta sličih komentara po netu. Mene je dodatno zainteresovao zbog BB 58 koje ima i moj upokojeni Pioneer i znam kako oni zvuče (ne isključivo zbog njih ,ali dobrim dijelom)
 13. Odnijeću mu svakako,ali iz dosadašnjeg iskustva,laser je gecrht 99% Koji cd predlažeš kao alternativu ovom Pioneer-u ,da je sličnih karakteristika,a da ne treba bubreg podavati da bi se došlo do zamjenskog lasera kao što je slučaj sa Pioneer-ovim PWY 1011.
×
×
 • Create New...