Jump to content


Lerlaufregler

Članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lerlaufregler

  1. Odakle ti palo na pamet da je moj nalog dupliran od nekog drugog? Ova slika na motoru je licno moja i moje pravo ime je Danilo kao i sto mi pise u nalogu za razliku od vas sviju gde se krijete iza nekog laznog imena i naloga. Ako si moderator lako mozes preko ip adrese da me lociras da pisem iz kikinde pored basaida a takodje imam i svoju licnu kartu gde pise ko sam i sta sam. Sad kad sam dokazao kakva korupcija ovde vlada i sta ste od mene napravili i kad vam ponestalo argumenata sad krecete u napad da moj nalog nije stvaran i da se iza mene krije neko drugi a u stvari pola vas imate po 5-6 naloga a mene koji imam samo jedan mene napadate da mi dupliran nalog??? 

    Imam ja i svoj sajt, i svoj Youtube nalog i FB nalog gde jasno stoje moje slike, moji klipovi i moje ime i prezime i ne krijem se iza laznih imena i naloga kao vecina vas. Od postenog coveka ste napravili varalicu, prevaranta i lazaova ali znaj da neko odozgore gleda sva vasa zlodela-to upamti! Bog je taj koji ce da vam sudi a ne ja. Sta god da ja kazem vi nadjete nacin da me ugazite i od obicne teme namestite svinjac. Napadate me na sve moguce nacine a u stvari ne smete ni mrava da zgazite a ovde izigravate heroje.

    Znaci imam ja moj YouTube kanal gde se vidi moje ime i gde sam ja licno na motorima dok ih vozim! Za razliku od vas a takodje i tebe koji se krije iza nekog izmisljenog imena! Ne samo da ne krijem svoje ime nego sam i licno svoju sliku postavio u nalogu za razliku od vas ostalih! Pozdrav.

  2. Druže nemoj me praviti budalom, ovde izgleda ko god se pobuni za nešto odmah od njega naprave lažova i budalu. Kao što sam ja posle svakog mog komentara proveravao teks koji sam napisao i kasnije ulazio na opciju EDIT da ga izmenim ako sam neku reč ili kvačicu zaboravio e tako su i ostali kasnije izmenuli svoje tekstove - to jest sami sebe cenzurisali da ti video nisi. Zar stvarno misliš da bih ja ili neko drugi tako reagovao da su se oni koje prozivam ponašali barem malo normalno? Pitaj samo somilenka koje je reči pobrisao, gde je reč "UMRI" iz njegovog posta koje je uputio meni? Zar se tako obraća novim ili bilo kojim članovima? Onda ja podivljam kao i sav normalan svet nakon čega on uleće kod sebe da pobriše svoje pogane reči tako da posle kada dodje Moderator ili Administrator samo ja ostanem crna ovca zar ne? Ali moram priznati da im je veoma dobar plan, uvrede i dobro me izvredjaju da bi me naterali da odreagujem i uzvratim uvredom i onda oni svoje uvrede obrišu da kada dodje Moderator oni ispadnu Sveci a ja Crna Ovca. Vikao nikad nisam jer se pisanjem svo vreme VELIKIM slovima smatra vikanjem a ne podebljana slova koja sam ja koristio i koja označavaju samo važniji deo komentara da bude uočljiviji. Uvrede koje sam uputio njima su veoma malecne jer sam se uzdržavao da im kažem ono što su zaista zaslužili a oni su mene vredjali ničim izazvanim jer ako ja iznesem svoj stav da se ne slažem sa nekim to je moje ljudsko pravo i nije nikakav povod i ne daje nikome za pravo da me ovde vredja i proklinje kako ću umreti! A sada izvoli pa me opet banuj jer vidim da to radiš odlično čak i onda kad se neko samo pokuša odbraniti. Pozdrav za tebe i više neću pisati jer stvarno više nema smisla sobzirom da nov član ovde služi samo za gaženje i da niko ne stane na njegovu stranu.
  3. A oni koji su prvi počeli i pisali mnogo ozbiljnije uvrede po meni i koji su me izazvali i izvukli ono najgore iz mene njima nema sankcija??? Zar stariji članovi nebi trebali kao iskusni smirivati usijalu situaciju a ne da je još podpaljuju i dolivaju ulje na vatru koju su sami zapalili?? Zar ja treba da vas učim ponašanju? To što se neko trudio da mi pomogne to ne opravdava da me neki članovi vredjaju jer koliko vidim oni imaju prava na to a ja nemam? Skoro sve uvrede na moj račun su koliko sad vidim Cenzurisane, to jest izbrisane i celi tekstovi izmenjeni. Dali to znači da stariji članovi smeju zbog nekog njihovog hira da vredjaju nove jer im se može a mi novi da pognemo glave i da ćutimo kao mule jer vlada diktatura? Evo samo jedan primer gde me Nixie svo vreme izdaleka gazio i podbadao u cilju da me ponizi a sebe uzdigne a kad sam mu se suprostavio onda napisao da više neće pisati i odma sa drugog svog lažnog naloga ili je zamolio nekog drugog pod imenom somilenko da me izvredja sa veoma ozbiljnim uvredama gde sam ja kao sav normalan čovek odreagovao a kad sam odreagovao on izbrisao svoje uvrede iz komentara. Dali je to pravda? Dali oni imaju prava da od ove teme prave cirkus a posle da cenzurišu svoje komentare? Dali je Nixie pisao sa drugog naloga ili je napumpao nekog svog: somilenka da piše bolesne i uvredljive komentare to mene ne zanima jer bitno je da su me napali uvredama koje su posle pobrisali i gde su pored uvreda i smrt za mene spominjali ako nisi znao što je veoma bolesno i garantujem da su mnogi to ovde pročitali i nisu odreagovali ali bitno je da reaguju na neku moju sitnu uvredu kad je u svoju odbranu napišem.
  4. Svako normalan čitajući komentare od početka će shvatiti kako pojedinci krenu vredjati, omaložavati i ismejavati bez ikakvih povoda i kako je samo njima to sve dozvoljeno i kako samo oni znaju praviti cirkus umesto da se kulturno ponašaju i pišu edukativan sadržaj i da se drže teme a umesto toga cilj im je da se uzdignu ponižavajući novog člana i izvlačiti ono najgore iz njega koje leži u svakom čoveku. A somilenko je pravi primer onoga što sam sada napisao i koji se najniže spustio od svih mada sam ubedjen da je nalog dupliran i da piše osoba koja me je već bila vredjala. Administrator bi trebao uzeti metlu i sve te Botove i Gamadi počistiti pa čak i mene ako treba i celu ovu temu koja pravi veliku sramotu na ovome forumu! Ja sam elektroiničar i moje znanje bi veoma koristilo ovom forumu ali ne pada mi na pamet da nekog ovde edukujem i pišem po temama kad vidim kakva se Gamad ovde nalazi mada čitajući po forumu vidim da ovde ima mnogo ali veoma mnogo više pametnih i kulturnih članova nego što ima gamadi koji se na prste mogu izbrojati tako da se ljudi pobunite da vam pojedinci ovde ne prave pometnju, mržnju itd. A sad Gamad koju prozivam krenite gde ste stali-krenite idalje pucati po meni a u stvari govorite ko ste i šta ste!
  5. Derište jedno čime ti možeš pametno da se baviš i čime si ti nadaren sem što ližeš ovde dupe drugima ili ga ližeš sam sebi sa drugog dupliranog naloga pokušavajući da odbraniš tvoje sranj.e koje si ovde posejao. Ja sam taj koga ste izvredjali i ismejavali e sad se to vraća kao bumerang a pogotovo što si jedini koji je krenuo ovde sa pravim i velikim uvredama. Kako ko samnom tako ja sa njima. Znam ja dobro da forumaši imaju dupliranih naloga pa kad nemaju više argumenata i kad nešto zeznu odmah krenu sa drugog naloga da napadaju ali onda ne biraju reči.
  6. Ovo što se upravo ovde dešava se zove Forumski Smogovci, to je kad te neko krene vredjati njegopvim glupostima i ako mu se suprostaviš onda krene pisati sa još kojeg naloga kojih ima dupliranih i još povuče neke svoje članove da mu pripomognu da se izbavi iz svojih govan,a jer se davi a ponajviše piše jedna te ista osoba sa više naloga.
  7. somilenko Toliko si jadan da je to strašno- kad ste takvi kao ti pretvorili ovu temu u cirkus ajmo onda da taj cirkus dignemo na viši nivo. Ajde botino kreni još kenjati i lizati dupe drugima. Sad ni ja više neću birati reči!
  8. O de si Botino. Si sretan kad se uliziješ drugima? Umrećeš ti jer ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Kako te bre nije sramota Botino jedna da smrt spopminješ ovde? Osobe kao ti nemaju ni kučeta ni mačeta pa se kreću ulzavati drugima kao mače oko slanine kako bi bili primećeni.
  9. Znači ja sam u mojim kolima često menao muziku i drugima ugradjivao i sad ja moram da znam da postoje kućni zvucnici sa impedansom od 4-8 ohm jer ako ne znam saslužujem tvoje omaložavanje? Dali sam temu otvorio da me neko omalovažava? Pa dokle više tvog glupog komentara- izvini ali moram sad tako pisati jer svo vreme teraš svoje i samo puštaš ploču ispočetka. Pa evo malo i ja da se čudim tobom i pravim cirkus a to je: kako ti to sve tako znaš a ne znaš da se prikladno ponašaš. Kako osoba kao ti do sada nije naučila kako se ponašati ako nekom hoće pomoći? Dal ti je lepo sada kad te neko osudjuje? Dali se sada lepo osećaš?
  10. Stručni neka pišu ali botovima ovde nije mesto. Nixie - on se isčudjava kako u mom znanju koje imam nisam nikad video takve kutije što u prevodu znači: ( kako znaš to i to ako nisi do sada video takve kutije ) a zašto da ih vidim kad nikad nisam bio u kontaktu sa kućnom muzikom kao što sam i pisao. A tek ovaj komentar što je po meni Bolesno što je napisao : zflazar gde mu je bio cilj da me ismejava i da me uporedjuje sa nekim koji je na ovom forumu verovatno bio neka sprdnja. Pa zar tako pišu stručni ljudi. Dali je to Edukativan sadržaj ili vredjanje i ismejavanje. Ružić Slavoljub ti si u temu ušao da se malo družiš i sa dobrim namerama ali nemoj braniti one koji to ne zaslužuju jer po čemu su ti oni zaslužniji od mene? Dal treba da citiram šta su pisali?
  11. Možeš pisati sve i svašta ali kad kreneš da vredjaš i da se isčudjavaš što nisam imao prilike ranije videti kutije sa impedansom od 4-8 oma samo kako bi omalažavao mene moje znanje e onda sve to tvoje pada u vodu jer pre svega treba da znaš kako se ponašati ako hoćeš nekom pomoći.
  12. Tebi zek svaka čast, hvala ti na tome i nisam rekao da mi nije objašnjeno nego sam morao isprozivati Botove koji se ovde sprdaju umesto da tema bude samo EDUKATIVNOG SADRŽAJA.
  13. A dali se ti sećaš svoje dijagnoze? Misliš li da je ovaj tvoj komentar poučan i da doprinosi ovoj temi sem što imaš za cilj nekog ismejavati kako bi ti ispao pametan?
  14. Nadam se da te nikad više neću videti u neku od mojih tema i da nećeš više biti navučen jer tebi i nekim pojedincima ovo je samo sprdnja umesto da bude ozbiljan forum. Toliko puno komentara ima koji nemaju uopšte veze sa temom, uvrede od tebe lično, ismejavanje od strane "zflazar" pa se onda neki i pridruže tom njegovom Bolesnom komentaru- STRAŠNO!!! Vama je ovaj forum izgleda samo za sprdnju??? Ajmo da otvorimo jednu Temu da se sprdamo pa da i ja krenem da vas ogovaram, vredjam i ismejavam a ne da me naterate da ovu temu pretvorim u Cirkus iako je već Ciirkusna pa da vidimo koliko ste jaki na rečima. U praksi ne znate ni šraf da odvrnete a ovde fantazirate kao da ste popili svu pamet ovoga sveta - ovo se odnosi samo na pojedince koji ovde prave Farmu od foruma i oni će se pronaći u ovom mom komentaru i sad kad krenu da bombarduju i tipkaju po tastaturi braneći se i bombardovati po meni. Na svakom forumu ima Botova čiji je cilj da prave sprdnju od foruma, vredjaju i ponižavaju nove članove. Nadam se da će ovo pročitati Administrator ovog foruma i da vidi kakav haos ovde prave pojedinci! Pitanje je samo bilo za kutije na kojima piše: 4-8Ω jer to ranije vidjao nisam da bih znao kolika će snaga na njih doći od pojačala jer sam počeo vidjati takve kutije pa me to bunilo jer ih ne mogu krstiti da su 4 a ni 8Ω a pojedinci su od ovoga namestili cirkus i pisali ono što nema nikakve veze sa temom samo kako bi svojim glupostima zatrpavali pametne komentare koji su ovde pisani. E sad Botovi izvolite i krenite bombardovanje na moj račun i naučite u koji smer i kako se odvrće jedan običan Šraf, Šaraf, VIjak itd...
  15. AlexBgd Ma to su moji zvučnici :)) i znam da su na 6 oma i to sam napisao uz priložene slike. Samo sam priložio ono što trenutno imam u svojoj sobi jer si me pitao koje zvučnike imam ali planiram još kupovati i zato je tema otvorena za one zvučnike na koje sam nailazio dok sam birao sebi još koju kupovinu.
  16. Rekao sam da ću ih izbegavati i to je to-itekao ću da kupujem ono što meni odgovara ali vidim ja da sad ova tema prelazi u opasnu raspravu i iskače iz teme tako da odustajem od daljnjeg komentarisanja pre nego što krenu da pljušte uvrede na moj račun kao što je već krenuo Nixie jer sam pitao kako ovo :"4-8Ω" Videćete kad ja krenem komentarisati tudje probleme u temama i kako će izgledati moji odgovori, sve precizno, korektno i direktno bez ikakvog iskakanja iz teme i da skoro niko neće imati šta više da doda. Baš kao i pitanja što postavim da budu što preciznija i direktna.
  17. Druže nemj da se vredjamo. Pa do skoro me nije zanimala kućna muzika pa nisam ni imao prilike da vidim da postoji kutija na koju piše: 4-8Ω! Pa većinu i vas buni ovih 4-8Ω a sad ja ispao najgori a svima je ovo malo nepoznato.
  18. Jamo C407 6Ω - Power Handling (Watts Long/Short Term) 150 / 220 Jamo C 93 II 6Ω - Power Handling (Watts Long/Short Term) 120 / 240 Denon AVR-S650Ha 5 x 75W na 8 Ω / Yamaha RX-A3010 9 X 150W na 8Ω
  19. Nije tačno, manja omaža na zvučniku učiniće da taj zvučnik jede više struje i samim time snaga je veća. Ja se ne opterećujem onim što me zanima i hoću da znam ono što me kopka jer kod mene važi jedno pravilo: ""Ako nešto hoćeš da uradiš kako treba onda uradi to kako treba i kako dolikuje do najsitnijeg detalja"" Ja neću da kupujem zvučnike za koje neću unapred znati koja će snaga otići iz pojačala na njih samo zato što neki proizvodjač nije vodio računa o tome i išao da zbuni kupce kao na primer mene. Jednostavno ću da zaobilazim takve zvučnike kao da ne postoje. Što se tiče većinu komentara koje komntarišete- hvala na tome ali ja to sve veoma dobro znam jer je kroz moje ruke prošlo više Automobilske muzike nego hleba što sam pojeo tako da se itekako razumem u muziku ali nisam se nadao da ću videti kutiju na koju piše: 4-8Ω. Niko koga sam upoznao nije uspeo kao ja da ukombinuje komponente i da to svira najbolje što je moglo. Mene buni samo ova brojka: "4-8Ω" ali više neće jer takve kutije neću ni da pogleam a kamoli da ih kupim. Da ja moram lupati glavu koja će snaga otići na zvučnike pored silne konkurencije gde je lepo napisana inpedansa. Ja kad nešto radim bilo to sastavljanje Muzike, Računara, popravka bilo kog dela Automobila to mora biti savršeno- ne sme da bude nijedan jedini propust a da bi to postigao moram znati sve do zadje sitnice i zato ja moj posao što radim mogu dobro da naplatim i niko se ne buni jer je sve uradjeno maksimalno kvalitetno da ne postoji ni najmanja sitnica da bi moglo biti bolje. I zato moram imati sve informacije u glavi koje me zanimaju i koje su mi potrebne da bih moj posao kvalitetno obavljao.
  20. Uf kako zeznuta tema U većini slučajeva ja podučavam ljude ali dodje vreme i da ja zatražim pomoć. Nije mi ovo baš sve jasno oko kutija na kojima piše 4-8Ω. Ja imam 2 resivera od kojih je jedan Denon AVR-S650Ha drugi Yamaha RX-A3010 Denon daje po kanalu na 8Ω 75W, na 6Ω daje 100W i kako je omaža na zvučnicima manja tako na njih ide veća snaga. Yamaha daje po kanalu na 8Ω 150W, na 4Ω daje preko 200W. I sad kad ja vidim da je Zvučnik 4-8Ω kako ja da znam koja će snaga otići na zvučnike a takodje na Yamahu treba u opcijama da joj zadam Impendansu da bi znala koja je omaža zvučnika i šta ja njoj da Štikliram? Na Denon ne treba ništa da se podešava. Mislim da je jednostavnije da izbegavam u širem luku Kutije gde je proizvodjač stavio 4-8Ω i time namestio pometnju medju kupcima. Nit znam za takve kutije šta da Yamahi zadam za impedansu jer u njenim opcijama nema opcija od 4 do 8Ω već fiksno jedna cifra a takodje ne znam ni koja će snaga sa pojačala da odleti na kutije kad se ne zna koja je impedansa.
  21. Pozdrav svima, nov sam na forumu pa ako može pomoć? Duži niz godina imao sam veoma jake i kvalitetne muzike u kolima i tu sam dobro potkovan ali nedavno sam uzeo muziku za kuću i sad nastaju pitanja bez odgovora jer koga god pitam ne zna objasniti. Muzika u kolima koju sam uvek menjao, dogradjivao itd... uvek je bila na 4 oma a sad u kućnoj varijanti ide 4, 6 i 8 oma. Najviše što me buni od svega je kako na nekim kutijama pise Impedansa 4-8Ω? A ima samo 2 terminala na kutijama. Dali je to 4 ili 8Ω? ili kako to funkcioniše?? Drugo pitanje. Dali je zvučnik od 100W 8Ω isto snažan kao i zvučnik od 100W 6Ω ili zvučnik 100W 4Ω. Kako oni uopšte i dobiju računicu koliko je neki zvučnik snažan? I zašto su svima na forumu slova sa kvačicama izmenjena u neka čudna slova da se zbog toga teško mogu čitati osim u ovoj temi koju ja sada pišem gde mi slova izgledaju normalno? Ili da pisem bez kvacica?
×
×
  • Create New...