Jump to content


Samurai

Članovi
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Samurai

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvala na pomoći. Jel ima neka sobna, jer trenutno mi je suvišna gimnastika da postavljam ovu spoljašnju??? Nešto ovako bi mi leglo, jel ima negde kod nas da se kupi??? image uploader
 2. Koju kupiti i gde, jer sa mojom dipol antenom se u zadnjih par meseci mučim da pronađem dobar i čist signal???
 3. Mada sam i pre ovoga takođe imao cd pleyer iz ES serije, ipak ću se sad upisati, jer ovaj uređaj zavređuje pažnju. Sony CDP X55ES
 4. Upravo sam doneo novi uređaj u svoj sistem. U pitanju je cd player. Prelazna varijanta mi je bio Sony CDP X33ES, koji me je izvrsno služio i sad ide na prodaju, jer je na njegovo mesto stigao Sony CDP X55ES. Čudo jedno kolika je razlika između ova dva plejera, da ne poverujem. Na izgled isti, a opet zvučno toliko različiti. 55-ica ima utegnut zvuk do bola. Ja sam zadovoljan.
 5. Da, da. Prezadovoljan sam. Probaću da saznam nešto detaljnije.
 6. Uf, ne bih znao da ti navedem materijale, osim da su u pitanju uvozne komponente, na koje se baš duuuuuugo čekalo.
 7. Nije me bilo nekoliko meseci na forumu, ali sam svo to vreme proveo testirajući razne zvučničke kablove, koje sam nabavio na raznim stranama, ne bi li odabrao najbolje. Na testu si bili: -Acoustics zen absolute - Crystal cable reference -XLO signature -Siltech (ne znam koji tačno model, zaboravio sam) - DIY sa mono kristal bananama Posle višemesečnog testiranja odabrao sam ove DIY. Ljudi moji kako to svira, čudo. Takvu rezoluciju nigde nisam sreo,kao i celokupnu zvučnu sliku. Sve u svemu, ja sam zadovoljan i sad ću malo da se opustim i da uživam u slušanju.
 8. Ako ne slušaš glasno mislim da ti ne treba ni 10" bass, nego možeš i manji da gledaš.
 9. Aauuuu, svašta imam. To mi je u garaži ispod gomile drugih stvari.
 10. Automobilčića imam 400 komada i još ponešto.
 11. Lepo rečeno. Sam sebe kočim da ne bih opet upao u ovaj bubanj, koji se ne zaustavlja. Odložiću audiofilski praher, da ne bih izgubio ovu audiofilsku prašinu, jer samo jedan udarac više i mogu opet da se vratim na početak, a dosta mi je toga. Ne mogu večno ostati u prvom razredu. Moram konačno preći u drugi razred i krenuti dalje kroz audiofilsku večnost.
×
×
 • Create New...