Samurai

Članovi
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Samurai

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da, da. Prezadovoljan sam. Probaću da saznam nešto detaljnije.
 2. Uf, ne bih znao da ti navedem materijale, osim da su u pitanju uvozne komponente, na koje se baš duuuuuugo čekalo.
 3. Nije me bilo nekoliko meseci na forumu, ali sam svo to vreme proveo testirajući razne zvučničke kablove, koje sam nabavio na raznim stranama, ne bi li odabrao najbolje. Na testu si bili: -Acoustics zen absolute - Crystal cable reference -XLO signature -Siltech (ne znam koji tačno model, zaboravio sam) - DIY sa mono kristal bananama Posle višemesečnog testiranja odabrao sam ove DIY. Ljudi moji kako to svira, čudo. Takvu rezoluciju nigde nisam sreo,kao i celokupnu zvučnu sliku. Sve u svemu, ja sam zadovoljan i sad ću malo da se opustim i da uživam u slušanju.
 4. Ako ne slušaš glasno mislim da ti ne treba ni 10" bass, nego možeš i manji da gledaš.
 5. Aauuuu, svašta imam. To mi je u garaži ispod gomile drugih stvari.
 6. Automobilčića imam 400 komada i još ponešto.
 7. Lepo rečeno. Sam sebe kočim da ne bih opet upao u ovaj bubanj, koji se ne zaustavlja. Odložiću audiofilski praher, da ne bih izgubio ovu audiofilsku prašinu, jer samo jedan udarac više i mogu opet da se vratim na početak, a dosta mi je toga. Ne mogu večno ostati u prvom razredu. Moram konačno preći u drugi razred i krenuti dalje kroz audiofilsku večnost.
 8. Nadam se da će mi ispraviti sve sitne nedostatke, koje sam imao sa spomenutim kablovima, međutim, spreman sam i za totalni promašaj, ne daj bože, jer ne bi bilo prvi put da nešto dugo očekivano totalno skrene sa putanje zvučne nirvane. Smisleno su "gađani" bolji srednji spektar i šira scena, pa ću uskoro da vidim da li je ovog puta to "karika koja nedostaje" ili ću morati opet da se "otisnem" i plovim po audio okeanu, tragajući za audio nirvanom. Mada, realno misleći izgleda da tu nema kraja. Kao da se nalazim na beskonačnoj uvrnutoj spirali vremena, tj. iskrivljenoj realnosti. Uf.
 9. To je moje lično iskustvo sa tim kablom. Verovatno je u pitanju match, tako da se treba igrati malo sa kablovima, jer tu može da se dosta toga postigne i utegne zvuk, tako da ne treba gledati na moje iskustvo sa Qedom kao reper, kao što je to neko spomenuo. Eto npr. promenio sam i taj Kimber, imao posle i Cordial, a sad trenutno Rattle snake i sad sam zadovoljan, jer sam "ubo" match za male pare. Za koji dan treba da mi stignu diy zvučnički sa monocristal bananama, jer to sam i čekao, a u međuvremenu se malo igrao sa gore pomenutim kablovima, no ne znači da će mi leći ko budali šamar, tako da sam uvek spreman za promenu ka boljem.
 10. Ja sam ih imao i uopšte nisam bio zadovoljan ,pa sam ih prodao i kupio Kimber 8 TC i odmah sam primetio da je rezolucija bila primetno bolja.
 11. Evo ovako stoje stvari kod mene. Ovih dana sam slušao 3 playera: Fine arts Grundig cd 9000 Sony CDP X222ES Sony CDP X33ES Odlučio sam da zadržim 33-ojku. 222 sam juče eliminisao, Grundig sam stavio na oglas da ga prodam. 33-jka je odlično uklopljena u moj sistem. Ostaje mi da se igram sa kablovima.
 12. To bih uzimao samo u slučaju da me ovaj player oduševi kako svira, a da bih doneo takav sud, moram još nekoliko dana provesti slušajući i ostale playere, pa ću tek tada znati koji od njih ću zadržati u sistemu, a koje ću prodati.. U svakom slučaju hvala.