Jump to content


Sebastijan

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sebastijan

  1. Hvala najlepse na informacima Zorane. Pozdrav i svako dobro.
  2. Kako bi trebalo da se ponasa? Ovde svaki stisak EJECT aktivira podizanje glave, takodje i svako paljenje deka, kao da salje pogresan signal.
  3. Postovani forumasi, imam jedan neobican kvar na deku JVC TD-V711 Da li neko moze da mi pomogne ili je mozda imao slicnu situaciju. Naime, kada je dek ugasen ne mogu da otvorim kasetu. Kada upalim dek mehanizam sa glavama se podigne i moram da cekam 3-4 sekunde da spusti, zatim stisnem EJECT i opet isto podigne i cekanje 3-4 sekunde i tek tada mogu da stavim kasetu, veoma je iritirajuce. Svaki put kada se stisne EJECT on podize glave. Hvala unapred. Zoran.
  4. Sebastijan

    Servis

    Da jeste. Pozdrav.
  5. Sebastijan

    Servis

    Hvala puno, evo vec sam se dogovorio sa Miomirom, hvala svakako. Pozdrav.
  6. Sebastijan

    Servis

    Postovani forumasi, zovem se Zoran i zivim u Varvarinu kod Krusevca. Veliki sam ljubitelj dekova i hteo sam da pitam da li bi me posavetovali kome da se obratim za servis. Konkretno je u pitanju Denon DRM-800A na kom bi trebalo da se zamene gumice koje sam vec nabavio preko Ebay-a a drugi je JVC TDV-711 na kome bi trebalo da se uradi kompletan pregled jer guzva traku a mislim da treba da se uradi i setup. Hvala unapred. Zoran.
×
×
  • Create New...