Jump to content


misko018

Članovi
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

misko018's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ako nema preke potrebe da degradira zvuk BT-om bolje je da ostane na komplet žici.
  2. Kupiš DAC tipa Lusya Fever, FX Audio X3 ili X6, SMSL Sanskrit Pro na KP-u u to je to. U domaćim radnjama - Dragonfly Black.
  3. Da, neki danas generalan stav je da su novi jeftiniji značajno napredovali i da je u toj klasi bolje ići na nov. Dodaj na spisak i Topping E30 i Khadas Tone Board, ne znam da li je i dalje aktuelan u oglasima ovde upgrade-ovan.
  4. Mala šala, nema potrebe da tako reaguješ ...
  5. Dali Zensor 3 ako ih ima kod nas? Ili MA Silver RX2 na KP-u.
  6. Evo vidim da je kolega forumaš u drugoj temi pomenuo nove Q Acoustic 3030i koji bi takođe mogli da se uzmu u razmatranje. KEF Q150 i ELAC Uni-Fi UB5 takođe ...
  7. Ako eventualno razmišljaš o novim podnostojećim Yamaha NS-F51 su prilično hvaljeni a koštaju 30k. E sad, to je skoro ceo tvoj budžet ali ovde to tako često ide, +50-100% preko planiranog lagano.
  8. Ne bih rekao da bi baš bilo koje bilo dobra kupovina jer sa svakim bi dobio malo ili malo više drugačiji karakter zvuka pa je pitanje koje bi tebi najviše prijalo sa tim zvučnicima. Zato bez probe ne može ništa konkretnije da se zna. Vrlo je nezahvalno ovako napamet preporučivati bilo koji model kada izgleda niko nema iskustva sa tim zvučnicima, a opet to bi bio lični utisak te osobe koji ne mora da se poklapa sa tvojim. Nije loš predlog AlexBgd-a uopšte. Šta koristiš kao izvor uglavnom, komp?
  9. Tu su i CA Azur 640 V2, Marantz PM6010OSE KI Signature i još ponešto ... Da li si slušao već te zvučnike sa nekim pojačalom?
  10. misko018

    Prvi DAC

    Sa podeljenim mišljenjima doduše.
×
×
  • Create New...