Jump to content


Sloba

Članovi
  • Posts

    300
  • Joined

  • Days Won

    2

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sloba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. To nije vrednost. To je tržišna cena.
  2. Šteta što je Nagra room bila nepodnošljivo tiha. Federerov zemljak je nonstop išao po sobi i kao pojačavao smanjivao. Ulazio sam 10 puta i nažalost nisam dočekao da čujem nešto što nije ploča. Dynaudio sam bio nekoliko puta ali taj zvuk prosto je toliko bio loš da je neobjašnjivo zaista. Konkretno ženski vokali su bili očajni. I povrh svega, kutije su ružne do bola. Teoharov je toliko muzikalan bez obzira što možemo da pričamo o neutralnosti, bojenju. To je ono što bih ja stavio u sobu i slušao danima.
  3. I meni. Zvuk odličan ili bar moj ukus, vizuelno takođe. I ako sam dobro video kabl se ubada u dno postolja - vrh.
  4. Zvuči fenomenalno. Šteta što je izbor muzike takav kakav jeste. Bio sam 3 puta i sva 3 puta teška depra, ton svake 4 sekunde minus dire straits bio jednom. Preporučujem da se ne ulazi prvo u ovu sobu jer posle sve gubi smisao 🙂 Dynaudio zvuči kao da je nešto pregorelo. Teoharov odličan! Triangle dobar.
  5. moja greška, izvinjavam se, pogrešno sam izračunao i napisao iako sam dobro video, svašta sa mnom 2008 godište a tadašnjih 700e je danas 800e
  6. Pogledaj Zexx-ov link, piše da su testirani u decembru 2008 godine u Stereoplay. Audiovision testirao u aprilu iste godine. https://www.hifi-regler.de/shop/mission/mission_m35i-100000093-ki.php
  7. Dve stvari bih dodao 1. ako je 700e bio 2008 (sudeći po stereoplay bedžu) tu onda treba uraditi inflation adjustment i to onda danas bude 800e 2. pogledaj na hifishark kako se kreću cene u okruženju, aktivni oglasi i sold/expired takođe
  8. Analogija i konkretno gramofon će živeti još neko vreme, delom zbog istinskih ljubitelja starije generacije i delom zbog cool&fancy momenta koji gramofon svakako ima kao deo enterijera. CD je mrtav ili je na aparatima pa samo što nije. Biće sve teže generisati novu tražnju, prve kupce gramofona. Streaming je budućnost i sadašnjost svakako. Nove generacije i uopšte način življenja nameću brzinu, praktičnost, jednostavnost, rečju convenience kao prioritet broj 1. Plus mobilne varijante, bežične slušalice koje se savršenu uklapaju u ovaj pajzaž.
  9. Imaš podatke o broju posetilaca 2018 vs 2019, baš me zanima?
  10. Nisi uložio nego si potrošio. Nisi razumeo suštinu. Dakle, jedno su očekivanja i akustika životnog prostora, dnevne sobe ili audio sobe u stanu. Potpuno druga stvar je Audio Show u hotelu. Šta treba Ljuba da vadi itisone i stavlja američki hrast parket, pa persijaner i onda ostali akustički tretmani? Opusti se i uživaj...(naxi radio)
  11. Za ovo kapa dole od mene. Od kad nisam čuo/pročitao nešto ovako. Uvek neko kukumavčenje. Jeste, dole je fancy itison od zida do zida ali, mislim, u kakvim prostorima žive kritičari svega i svakoga?
  12. Ne mogu da verujem šta čitam. Ako sam mislio da postoji oaza pristojnosti, pozitivne zaluđenosti, opuštenosti to je onda ovaj Show. Pa strašno. Stvarno smo se mutirali ako ne možeš da uđeš, nasmeješ se, uzmeš bombonu i uživaš u muzici.
  13. Jel čuo neko od vas Evu Kesidi, Laru fabian, Adel?
×
×
  • Create New...