Jump to content


soundDog

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by soundDog

  1. Volim da slusam emisiju Neonska duga Žikice Simića na RB2, pominjano je vec ranije u nekim temama, ali nemam vremena da pogodim termin uzivo i da slusam preko FM talasa, vec sam osudjen da pratim kao podcast preko neta. Kvalitet mp3 snimka na RTS stranici je 48kbps, sto je za danasnje uslove ipak lose. Steta. Emisija je dobra, i volim da čujem Žikicine preporuke novih bendova, ali ne bi bilo loše i da je kvalitet mp3 snimka ipak malo bolji, bar 128kbps, ili ne daj bože 192kbps. Da li neko možda ima inside info kakva su hardverska ogranicenja, storage kapacitet u Radio Beogradu? Razumem da bi im ovo verovatno utrostrucilo velicine fajlova na svim emisijama, ali mozda je zivim u nekom svom IT svetu, neogranich kapaciteta Cloudova, pa ne razmisljam o tim ogranicenjima, ili ipak gresim?
  2. Hvala na brzim odgovorima. Provericu lemove na konektorima, to ne bi trebalo da je problem. Ako ne uspe, onda naravno ide na servis. 10 godina. Kupio sam ga polovnog.
  3. U poslednje vreme je levi + izlaz za zvucnik poceo da zeza u smislu da se zvucnik skoro ne cuje, odnosno vrlo tih zvuk bez basa. Probao sam zamenom zvucnika na izlazima i definitno je do ovog jednog obelezenog na pojacalu. Takodje, ovo zna da varira, kada malo ubacim/izbacim cinceve zvucnika na pojacalu, zvucnik proradi u punoj visini zvuka, ali vrlo brzo opet prestane. Na osnovu ovih informacija, ukoliko otvorim pojacalo da li je ovo popravka koju ja mogu proverim ako pogledam (ispitam) odredjene kontakte, ili je ipak za majstora? Ako je za majstora, molim preporucite servis ili pojedinaca. Hvala.
  4. Pre par dana je izasao (early update) firmware za Cambrdge Audio CXN, tako da se sada moze izabrati Tidal connect kao source, sto znaci da se moze upravljati playerom iz Tidal native aplikacije, isto kao za Spotify. Tidal connect je postojao i ranije na CA CXN ali samo iz njihove Cambridge aplikacije, na koju ne treba trositi komentare. https://techsupport.cambridgeaudio.com/hc/en-us/articles/207523609-What-is-in-Early-Updates-
  5. Proradilo od ponedeljka u ovoj nedelji.
  6. Slusam Spotify vec nekoliko godina, sve ok, medjutim od kada su podrzali nasu zemlju, prebacio sam u nalogu zemlju sa US na SRB (naravno zbog nize mesecne pretplate) i kao posledica te izmene Discover Weekly (DW) je prestao da se azurira svakog ponedeljka. Ostao je zakucan na 20. jul. Sve ostalo radi ok, daliy mixevi, release radar itd. Samo je DW prestao da predlaze nove pesme kao ranije. Da li se to i ostalima isto desava ili ima nekog kome na SRB nalogu DW radi kako treba? Na nekom forumu samo pronasao da se i drugi ljudi zale na isti problem, i u jednom od odgovora da kao DW nije podrzan u nekim zemljama. Izgleda da se sa nizom pretplatom dobija i redukovana usluga.
×
×
  • Create New...