Jump to content


profesor

Članovi
 • Posts

  733
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by profesor

 1. U pravu si Zorane mnogo je lep i mislim da nema dekofila koji ga ne bi imao u kolekciji.
 2. PIONEER CT 91 A u mojoj kolekciji.
 3. Ja nemam takve kolekcije dekova koje imaju Scepan,Retro,Tobra,Aleks itd,ali imam par komada sa kojima sam izuzetno zadovoljan.SONY TCK 970 ES,TEAC V 7000, AIWA EXCELIA OO9, AIWA XK-S 9000, AIWA ADF 770, AKAI GX 75 MK2, PIONEER CT 91a, DENON DRM 800, AIWA ADF 850. U kolekciji imam i TANDBERG TCR 522 kaset dek u stvari kasetofon sa kojim se zabavlja moj otac.Slike dekova cu da postavim kasnije.
 4. Retro drago mi je da si prigrlio EUMIG,i zelim ti da u svakom deku i uredjaju uzivas svakog trenutka,kao sto si i do sada cinio.Veliki pozdrav.
 5. Boga mi ,bice dobro razgibavanje.
 6. Hvala Zoki na informacijama koje si preneo na post. Sve sto si napisao je tacno i moram da kazem da sam veoma zadovoljan, sto je ovakav dek dosao u moje ruke.
 7. Stone u pravu si,polovan je 100%.
 8. Ja se ponovio sa novim dekom, PIONEER CT-91A. Moze neki komentar o ovom deku,bio bih zahvalan.
 9. Bio juce na berzi i proveo par sati u druzenju sa prijateljima,Scepanom,Succom,Naumom,Miroslavom iz Sombora,Misom Lukicem, upoznao se sa nekim novim ljudima,popili par piva,prodali i kupili par kaseta,ploca,odlicne uredjaje Kada kazem odlicne uredjaje, mislim na kaset dek AIWA XK-S 9000, dat i mini disk SONY, .Sve u svemu za mene veoma uspesan dan.O modelima mini diska i data kasnije.
 10. Jos jedna kaseta dosla u moje ruke SONY HF 90 iz 1985.
 11. Nova kaseta u mojoj kolekciji SONY UX-PRO 46 iz 1986 godine,retka i na ebay-u. Pogledajte tockice, postoji razlika u odnosu na istu kasetu vece minutaze.Da li sam zadovoljan .
 12. Suco uvek u akciji.Jos jedno milion kaseta,ne vise i bicu zadovoljan.Adresu cuvam tako da svako ko pozeli moze da dodje na izvolte i vidi sta imam.Od ovih kaseta koje sam izlozio najdraza mi je TDK AD 60 iz 1979 a nju mi je poslao iz Svedske covek koga nikada nisam video ni cuo u zivotu. Preko kupujem prodajem mi se javio i uzeo kasetu preko ebay-a i preko svoje devojke mi poslao .Ovom prilikom mu se zahvaljijem, jer je veoma retko da se neko tako ponudi i uradi takvo delo.Da li sam sretan?
×
×
 • Create New...