Jump to content


dulehifi

Članovi
  • Posts

    527
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dulehifi

  1. Malo proučite na kojoj frekvenciji se snima ovo sve novo pa će biti malo jasnije.
  2. Svako ima svoje mišljenje,zato ja najbolje probam pa vidim jel nešto valja ili ne,moje iskustvo je da sa kablovima itekako možeš podići sistem i unazaditi naravno.Ne mislim na one bolesne cifre nego neki razum.Upravo sam tog Sonya uspio podesiti po svom ukusu sa interkonektom.
  3. Ili probaj srebrne kablove .
  4. Stisnuti su visoki da,po mom mišljenju uz ovaj Sony što svijetlije kutije tipa Heco iz 80ih trosistemski.Ovaj ELAC je ribon pa je ok.
  5. To sam i ja mislio ali naprotiv,55w na 4ohma,trenutno radi sa Heco Mithosom 500 i nema nikakvih problema.Niti se grije nešto posebno niti bas gubi zategnutost.Imam za usporedbu 130w Sony i Denon i nije neka sreća da bi sad rekao vau snaga i to.Marantz je otvoreniji i sa više detalja.
  6. Meni zanimljivo dobro radi pa me zanima vaša iskustva ako ih ima?
  7. Ovaj Sten bi trebao knjigu da napiše što jest jest.
  8. Istina,propaganda na sve strane.Ne vjeruj svojim ušima vjeruj nama.
  9. Pa da al problem je što sony za 20e svira bolje 🙂
  10. Ma nemam ja vremena da radim takve zahvate.
  11. Ja sam ovaj kupio nedavno iz nostalgičnih razloga,neispravan.samo sam pojačao struju lasera i radi bez greške sa svim piratima.Al zanimljivo je inače koliko pljuvani sony playeri imaju nekako više živosti u zvuku od marantza,recimo 920 i 930 model
  12. Nisam , to me ne zanima u ovim godinama.Tražiti te neke mitove pa se izgubiti u svemu 🙂
  13. Ma prošlo je kroz moje uši i ruke sigurno 100 playera jer sam dugo volio prodavat i mijenjat,volim da cd probam kakav je kao player ne kao transport.
  14. Pokrećem temu jer već par puta kad usporedim nešto što se ne bi trebalo uspoređivati dobijem neočekivani rezultat,evo opet.Radi se o marantzu cd67 koji je fin player i dugo je slovio kao bestbay,meni zvuči ok mada taj marantzov bas nikad nisam shvaćao.Tako ja kupim SONY CDP-XE270 srebrenko,ma lijep kao slika al bez sarkazma.Kupim ga zbog daljinskog misleći ode on za 100kn i dobro dobio sam daljinac.Spojim ja to ajd ne očekuješ ništa jel,ništa i bilo,mutno baš bezveze.Nek svira malo ajd reko.Navikle se kao uši u par dana i mislim si dosta ajd,vratim ja marantz kad ono šok.Pa sony radi bolje alo,al nisam ja gluh ja čujem ličinku u ormaru.Eto moje iskustvo,da i za usporedbu to sam probavao i sa technicsom sl-ps670a i marantz čujno odmah bolje radi al eto ova igračka od sonya radi posao???Vaše mišljenje i iskustva ako imate za podjeliti.Pozdrav.
  15. Sve što ima dobru reklamu je upitan proizvod,imao sam par Engleskih zvučnika i cda sa tim njihovim nagradama od časopisa i uvjerio sam se da je većinom propaganda.Recimo puno ljudi njemce stavljaju sa strane a elektronika i zvučnici su im top.
  16. Sony ta-f590es od jučer na polici.
  17. Ako ga uzimate pazite ima dvije verzije,ova kod mene je prva i prava.Gornji bas je u kompresionoj kutiji,visokotonac je svileni sa damping spužvicom okolo,buksne su metalne i drugačija je skretnica.Što se tiče zvuka velik je i nije za sobe manje od 30m²,visoki su mekani i nema nikakve smetnje kad je glasno.Snage je dosta i 50w.Što se tiče basa ima i onaj duboki i kik jer kako sam naveo gore kompresija dolje reflex.
  18. Denon pma-500v i Heco Mithos 500
  19. Hvala,elac sam uzeo tek neki dan i rano je da kažem jer ga nisam čuo sa nekim drugim pojačalom al sam zvučnik je highend pa mislim da radi dobro sa puno toga.Za sad mogu reći da mu ne treba puno snage.
×
×
  • Create New...