Jump to content


Kenwood KD-7010


violent femmes

Recommended Posts

U ponudi lično moj gramofon Kenwood KD-7010. Gramofon je svojevrstan unikat, jer je na njemu odrađena kvalitetna modifikacija u cilju što bolje zvučne performanse.
-Modifikacija baze je odrađena prvenstveno u skidanju plastičnog piano-black finiša koji nosi ovaj gramofon, zatim u blago svedenim ivicama i na kraju je furniran u prelep orahov finiš. Takođe je donji deo baze bolje urađen, s tim da je deo ispod ručice odsečen da bi se mogla bez problema skidati/podešavati ručica.
-Na bazi je postavljen arm board (za Rega ručice) od aluminijuma koji je poliran, a zatim zbog što lepšeg vizuelnog efekta i plastificiran.
-Zbog velike efektivne mase (18gr) originalne Kenwood ručice, ista je skinuta i postavljena je modifikovana Rega Origin Live 250. Ručica je externo i interno kvalitetnije ožičena, tu je kvalitetniji nosač tega i teži teg, zbog što boljeg balansa ručice.
-Kupac dobija komplet kablova za povezivanje gramofona sa Control Box-om.
-Da tokom rada gramofona ne bi dolazilo do negativnog feedbacka od napajanja i elektronike, ista su izbačena iz gramofona i smeštena i prelepu DIY kutiju koju sam nazvao „ Control Box“ .
-Za kraj modifikacije urađen je i soft-touch daljinski upravljač, sa kojim možete da ugasite gramofon na kraju ploče. Što je takođe jedna lepa pogodnost.
-Gramofon je kompletno pregledan, očišćen, podmazan od strane stručnog servisera, tako da je budući vlasnik miran zaista dugi niz godina.
-Zainteresovanim kupcima mogu poslati još slika i video zapis sa kojih se može ćuti/videti da gramofon zvuči i funkcioniše perfektno. Kraći video zapisi su sa pojačalima Naim Nait 5i, Vincent , kutijama Rega RS, Castle Richmond 7i. . . i bez obzira na izbor uređaja, Kenwood zvuči fantastično.

Gramofon možete kupiti:

-Kenwood + Origin Live RB250 ručica + AT120eb zvučnica. . . . cena 750eu

-Kenwood + Origin Live RB250 ručica. . . . cena 700eu

-Ručica Origin Live RB250 + originalni teg za MC zvučnice. . . . . cena 350eu

-Youtube link

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
×
×
  • Create New...