Jump to content

E-MU 0404 USB eksterni audio interfejs


Recommended Posts

Postovani clanovi foruma, resio sam da prodam svoj E-Mu 0404 USB interfejs.Verujem da vam je poznato o cemu se radi, uredjaj je prakticno nov, samo proban u dva-tri navrata. Ako nekome bas to treba, ja garantujem za vrhnsko necackano stanje.

"Licna kolekcija, kartica je bila namenjena za jaedan projekat koji nije zaziveo i otuda je prodajem. Samo je probana u nekoliko navrata, prakticno nekoriscena. Sa uredjaja jos uvek nije skinuta zastitna folija. Sve je i dalje u originalnom pakovanju ukljucujuci i racun, kupljena je u Los Andjelesu. U fabrickom kompletu je uredjaj, punjac, visokokvalitetni USB kabl, licencirani softveri sa siframa. Dodatno dajem jos dva kabla koja su napravljena ovde u Kanibalu - 3.5mm na RCA i dva 3.5mm/RCA adaptera - pogledajte slike.

Uredjaj ne moze da se poredi sa internom 0404 varijantom jer ima mnogo vise mogucnosti. Za audiofile vazna stvar je da moze da radi kao preamp u A klasi bez povezivanja na kompjuter (standalone) i to cak i sa balansiranim ulazima.

Zvuk je fantastican bilo da radi kao preamp ili kao DAC, digitalnu konverziju radi cuveni AK4396 24/192 Asahi Kasei chip. Postoji puno resursa na internetu vezanih za tveakovanje ovog uredjaja, i uglavnom se slazu da se veliki pomak dobija samo sa kvalitetnijim regulisanim napajanjem umesto fabrickog svicerskog. "

Oglas sam postavio na KP:

https://www.kupujemprodajem.com/E-MU-0404-USB-29015108-oglas.htm?filter_id=

Cena: 90€

Ako zelite vise informacija, mozete me kontaktirati privatnom porukom ili 064/1531524

Oglas editovao Infidel

 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...