Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stigli su prekjuce, utisci su sledeci: visoki i srednji u potpunosti ispunili ocekivanja, bas je tanji. Pretpostavljam da to nije nista cudno za kutiju ove velicine i bas od (cini mi se) 18 cm, nisu se trudili da nabudze i zamuljaju niske frekvencije. Pojacalo je Denon PMA-680R, ne znam da li cu u skorije vreme kupovati pojacalo namenjeno bas njima.

Nemam stalke, a ni police, pa ih drzim na podnostojecim Quadral visine 90 cm. Upao sam u zamku, kad slusam Quadral fale mi srednji i visoki Grundiga, a obrnuto fali duboki bogati bas. Resenje je kupovina boljih podnostojecih, za sada isprobavam A+B na pojacalu :D

I da, verovacu da nista nije dirano na drajverima, ako neko iz Sapca ima i zeli da uporedi Box priblizno 650 nek se javi :) Verovatno cu izvaditi drajvere da ih pogledam, ako nadjem dovoljno mali francuski kljuc

Posted

Å ta fali? SluÅ¡aj tako, ako pojaÄalo može da izdrži sva Äetiri zvuÄnika.

Ne fali nista, zvuci super kad se pojaca malo vise, a ne mogu bas ni da ludujem u stambenoj zgradi. Eventualno crkavanje Denona bi samo ubrzalo upgrade na HK :D Hvala svima na pomoci

• 4 months later...
Posted

7xhf.jpg

Dva pitanja: jel ste vidjali u svojim Grundig kutijama ovakav damping materijal i da li u mom slucaju moze da utice na zvuk to sto je materijal bio slepljen sa membranom basa? Skinuo sam vecinu, to na slici me mrzelo da odlepljujem