Jump to content


saleni

Članovi
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About saleni

  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • Yahoo
    sasasstoj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

saleni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Lepa tema , pa da krenemo. Korisnik roona skoro 2 god. + tidala + qobuza. Roon core na laptopu, povezan kablom (probao wifi, bolje kablom) do switcha, sotm( bridge)povezan do switcha. Pitao si " Nackom" da li ima veze ako se ubaci switch. Ima i te kako, u pozitivnom smislu. Bolje radi, naravno gigabitni, e sad kablovi, sto bolji ethernet kabal, bolji zvuk. Sotm + usb kabal ( monokristalno srebro )+ usb/ spdf ( monokristalno srebro ) digitalni kabal + dac. Ethernet viablue EP-7S silver, svira za sve pare. Dva kabla, od rutera do swicha i od switcha do sotm. Roon sam uzeo zbog sotma, probao i jbg, nemere bez njega. Da ne pricamo o napajanju za sotm, filteru za ethernet kabal i drugim upgrade, do boljeg zvuka. Ako ima pitanja, tu sam.
  2. Hvala, lampe su Svetlana SED "C"
  3. Bas lepo, kratko da odgovorim, treba se cuti, pa sam dati ocenu.Posle i jos uvek tu, spendora ls3/5, proac svira kao velika monitorska kutija, sto to i jeste.Mala kutija "veliki" zvuk, velika kutija, ali stvarno veliki zvuk. Sve u svemu, prezadovoljan, za sada
  4. Imao sam srecu da prvo probam, a to je bila magija sa ls3/5. Ganja ih odlicno, imam i korato deklarisane snage 20w koji ih tera takodje dobro, ali... Octave to radi mnogo prefinjenije, tacnije, stage mozes da iscrtas, bas (koji izlazi iz ovih prcoljaka, ako moze da se nazove bas) je kontrolisaniji, sve u svemu lepo. Kad god si na ovu stranu,Nis, javi se i izvoli.
  5. Jesu, oni su za 5.1 sistem i tera ih Denon. Kad se gleda neka serija ili film .
  6. Sistem je: - snagas Korato KVA20, - preamp u kutiji korata, ali je shema klimo merlin liniski sa e88cc - kutije Spendor ls3/5a, 11 oma skretnica, biwiring - CD Philips 880j - grampfon Thorens 318 mk2, sa at 3100xe mk2 - phono preamp MC hand made lampas sa e283cc i Ortofon MCA-76 - kablovi kimber 8tc, vdh 102, thunderline, strujni Nikic
  7. saleni

    DIY clamp

    Jos slicica.
  8. saleni

    DIY clamp

    Pozdrav svim vinilasima. Posto sam nov sa vinilima, citam i ucim od Vas iskusnijih.Ovo mi je napravio prijatelj i mogu vam reci da ima udela u sve ukupnom zvuku i to na bolje.Kao sto je Ivca rekao : "Zvucno- bas definisaniji, srednji transparentniji, visoki su mi se najmanje osetili! Clamp je od plastike tezine oko130g, a dodatak za singlice od aluminijuma.
  9. Pozdrav svima koji su i koji nisu stavili neki link naravno o nezaobilaznoj temi nas "sektasa", kako nas naziva moja zena, o hi-fi_ju. Na zalost ne znam neki novi link, ali puno podrske onima koji znaju i koji saradjuju i otvaraju nam vidike.
×
×
  • Create New...