Jump to content


reVox77

Članovi
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reVox77

  1. Ako bude belog dima mogu samo da plačem od muke jer obožavam Revox. On se dugo čekao i postao je član porodice :( Nemam poverenja u majstore i nadao sam se da možda mogu da popravim situaciju sa levim izlazom.
  2. Da, ulaz...Iskreno, nisam se ni interesovao za pasivne zvučnike. Ta tehnologija me ne zanima i ne volim savremene tech. Samo stare stvari do 1990. Nix mi je spomenuo Pc zvučnik i samo sam takav našao (kao sa slike gore).
  3. Zek : "Prvo se sve poveže kad je pojačalo isključeno, utiša glasnoća na izlazu za slušalice na telefonu, uključi se pojačalo i sasvim polako pojačava glasnoća na mobilnom." Zek, kao što si rekao sam i uradio. Medjutim, kada sam skidao 3,5 mm iz mobilnog i vračao čuo se jak probadajuči zvuk (huk) na Revox pasivnim zvučnicima. Posle toga sam obustavio radnju i tako stoji pojačalo do sada. Ne znam šta dalje da radim.
  4. Zek,hvala puno na objašnjenjima. Ja sam spojio mmobilni telefon sa Pwr In (Činčevi u pomenuti Pwr In i telefon sa 3,5 mm). Moji pasivni Revox zvučnici su bili povezani sa pojačalom. Kada sam na mobilnom pustio mziku sa YT, muzika se čula samo na telefonu. Ali prilikom spajanja 3,5 mm sa mobilnim i prilikom skidanja 3,5 mm sa mobilnog zvučnici su na prazno pustali jak huk. Nadam se da sam uspeo da objasnim. Znači muzika se nije čula na Revox pasivnim zvučnicima. Sa pojačala sam diskonektovao cd plejer i tjuner pre same opisane "operacije."
  5. Vratio sam vijkove (na sreću) pa izvukao kratkospojnike.
  6. Da li mogu da Vas pozovem na mobilni bilo bi mnogo lakše?
  7. Da li mogu da Vas pozovem na mobilni bilo bi mnogo lakše?
  8. Da li mogu da vas pozovem na mobilni bilo bi mnogo lakše?
  9. Gizmo, našao sam stare Ps zvučnike imaju bananucu 3.5 mm kao izlaz. Treba mi adapter da bi ih spojio na Pream?
  10. Pc zvučnik ima izlaz 3,5 mm. Stari je zvučnik. Treba mi kabal ulaz za bananicu i sa druge strane činčevi?
  11. Nixie, našao sam od drugara Pc zvučnike. Da li moćeš da mi daš instrukciju kako da ih prikačim i gde? U Pream out?
  12. Gizmo, spojio činčeve sa "Pwr in" i povezao sa mobilnim i muzika se čuje samo na mobilnom. Zvučnici jako odreaguju kada se 3,5 mm kabal spoji sa mobilnim.
  13. Имаш ваљда моб и одговарајући кабл 3,5 на два чинча па у " Меин Ин" то ће бити сигнал директно у оба излазна степена!
  14. Uspeo sam. Povezao sam preamp out na mobilni. Gizmo, šta sada radim?
  15. Gizmo, izvini... Odvio sam središnji vijak i sada da povučem ove kukice? Ili nisam trebao da središnji vijak skidam?
  16. Nemam Nix Samo blutut i Gizmo je spomenmuo da spojim sa mobilnim. Imam kabal 3.5 mm i činčeve. Nije mi jasno da li da povučem ove kukice i skineo ovaj deo. Skinuo sam središnji vijak.
  17. Nemam Nix Samo blutut i Gizmo je spomenmuo da spojim sa mobilnim. Imam kabal 3.5 mm i činčeve. Nije mi jasno da li da povučem ove kukice i skineo ovaj deo. Skinuo sam središnji vijak.
×
×
  • Create New...