Jump to content


siegfried

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

siegfried's Achievements

  1. Хвала на саветима, додуше разликују се веома. Видећу нешто од ваших препорука да купим. 1000 € и јесу, а и нису не знам какве паре, међутим кад човек није познавалац ове материје и нема искуства у томе, нормално је да пита на месту где може добити искрено и добронамерно мишљење.
  2. Дефинитивно стерео систем. Немам жеље, а ни простора за више од два звучника. Хтео бих то да повежем на ТВ, слушао бих flac фајлове, такође за филмове.
  3. Поздрав, да ли неко од искуснијих познавалаца HiFi-а може да ми помогне саветима при одабиру звучника и појачала. Просторија је 17 квадрата. Буџет за звучнике и појачало ~1000€. Претпостављам да је за тај новац могуће направити добар систем са половним компонентама. Наравно, ако може, прошао бих и јефтиније. Ја сам из Ивањице, те сам направио претрагу на КП у рејону око седамдесетак километара. Да ли ови звучници вреде овај новац с обзиром на њихово физичко стање и квалитет генерално? Видим да је продавац са добрим оценама, делује да би могла биди поуздана куповина. Можете ми препоручити и друге варијанте... И наравно, са којим би појачалом/рисивером би то било компатибилно. https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/pioneer-hpm-70x/oglas/118292340
×
×
  • Create New...