Jump to content


Kicba87

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kicba87's Achievements

  1. Od slika imam samo to sto je zakaceno u prilogu,slike su od pre sada ne mogu slikati nisam im bas blizu ali za koji dan cu da pregledam i probam ako sve bude po planu.
  2. Hvala na brzim odgovorima.Zna li neko kakva je uloga ovog trafoa i koje pojacalo bi bilo adekvatno za njih,ja ih iskreno nisam probao pa ne znam kako rade.
  3. Postovani forumasi napravio sam nalog ovde da resim dilemu oko oslobadjanja prostora.Nabavio sam pre par godina dve zvucne kutije tacnije sifonjera koji izgledaju prastaro nalazili su se u nekoj sali,sada to tako stoji i propada.Mene u sustini zanima vise informacija o ovim kutijama koje predpostavljam da su radjene u DIY varijanti....drajver na horni nije bilo tesko identifikovati postoje oznake,sad sporan je bas ili ja bar mislim da je bas sporna je skretnica i ovaj trafo koji mi se cini da je deo skretnice a mozda i nije,to ce reci neko od vas.Vredi li to zadrzati i kakvo pojacalo bi trebalo da to radi normalno.Hvala u napred na odgovorima,slike saljem u dodatku-slike su od ranije i samo se vidi unutrasnjost kutija sad nemam mogucnost da ih slikam.
×
×
  • Create New...