Jump to content


lukinjo

Članovi
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lukinjo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Sa cime da spojim taj A200? Sa tim KEFom? Ne znam kaj kazu na Audiofilu,da li mozemo tamo prebaciti temu? Nakon svih vasih savjeta i sa tim slaganjem u prostor da nece biti dobro, sve sam blizi odabiru Heosa 7 za pocetak
 2. I onda kaj da odlucim?,moram presjeći Moze nekakvo glasovanje pa sto ispadne tako cu napraviti
 3. Taj M10 je super ali Mislio sam taj 800H a player u drugoj fazi kupiti. Haha morate se malo spustiti na zemlju i prilagoditi pocetnicima i obicnim smrtnicima te uzeti u obzir i kompromis prema porodici
 4. Q550 Sto mislite o Denon DRA 800H stereo mrezni reciever?
 5. Znam da. Hvala na pojasnjenju. Kutije bi bile KEFQ5500 to mi je zelja jer sam zadovoljan zvukom ( bilo je neko high end pojacalo) tako da ce kod mene biti druga situacija, a i izgledom su mi ok. Izvukao bi ih pola metra od zida i bocno cca metar od zida Koje pojacalo da gledam?
 6. Otici cu svakako poslusati jos jednom da vidim razlike u kvaliteti zvuka Sonosa vs. KEF + pojacalo Samo jos jedna digresija, ako bi isao npr na ovu varijantu na ovaj zid sa tv i zvucnicima, iza mene je jos vise od 8m prostora,sto necu dobiti dojam tunela?
 7. Sto ce se zvucnici i pojacalo unistiti ako ce svirati u ovom prostoru? Koje pojacalo do cca 4000kn da gledam, Engleza nekog ili od Marrantza nesto ili sl?
 8. Razmotriti cu i stropne i sounbarove. Sto se rice premjestaja namjestaja i boravka. Sve je sada novo napravljeno i slozeno i ne mogu sada investirati u preinake. Za 5 godina budem mijenjao raspored pa cu sloziti kako ste mi preporucili. Do tada da li da ulazem novce ili ne. Kasnije cu svakako uzeti samostojece zvucnike pa gledam da ih uzmem odmah pa cu za 5 godina opet te iste koristiti u novom rasporedu. A do tada ce svirati sa ovim rasporedom.
 9. https://www.ronis.hr/soundbar-yamaha-ysp-1600-silver/YSP-1600-silver/product/ Na ovo si mislio?
 10. Kada sam gledao Heos 3 njih bi postavio u uglove garniture,tu imam cca 40ak cm od zida tako da mislim da ne bi bio problem sto se tice samog mjesta Što npr. Jer B&O mi prelazi budet
 11. Soundbar bi mi stajao na komodi. TV u pravilu zakrecem vrlo malo jer se odlicni vidi iz kuteva. Koji tocno?
 12. Kod Heosa me brine to da ako su bezicno spojeni cu izmedu Heosa 7 i 3x Heosa 3 imati delay. A da li ih mogu medusobno ta 4 komada Heosa povezati zicom da izbjegnem delay zvuka?
 13. Ok, hvala. Koje pojacalo da gledam a da se slaze sa KEFom, imate li provjerenih kombinacija?
×
×
 • Create New...