Jump to content


Vladd

Članovi
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vladd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. The BEST of DEPECHE MODE Volume 1 - DEPECHE MODE, Triple LP, Sony Music ... Prodat. Ostatak i dalje u ponudi, moze dogovor a moze i zamena za CD originalna izdanja u MINT stanju... Pozdrav iz NS!
  2. OK. Mozda si u pravu, pogledacu. Ja sam je platio oko 60 Eura... a tu je i popust za djuture Ti VINILI su svi novi (netje da se bace) a razlog prodaje nije iskljucivo novac vec cinjenica da polako ali sigurno prelazim na DSD i slicno ... Hvala na komentaru!
  3. Gadljivi na NOVE Vinile ?!? Kupcu koji bi uzeo sve iz oglasa popust, djuture 150Evra... Pozdravčina iz NS!
  4. Oglasavam prodaju sledecih vinila: 1. (WHAT`S THE STORY) MORNING GLORY ? - OASIS, Double LP, Big Brother Recordings, cena 45Eura 2. The BEST of DEPECHE MODE Volume 1 - DEPECHE MODE, Triple LP, Sony Music, cena 50Eura 3. Out of the blue - ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA, Double LP, Sony Music, cena 30Eura 4. 40 TOURS AROUND THE SUN - TOTO, TRIPLE LP Blue/Orange, Eagle Records, cena 40Eura 5. MEETING with THE SHADOWS - SHADOWS, 180 grams Heavyweight Vinyl, DOL Vinyl, cena 40Eura Svi vinili u savrsenom stanju, neki otpakovani neki ne. Neki preslusani jednom a neki nijednom... Kupovani napolju, uglavnom Virgin MegaStore u Dubaiju, Frankfurtu ili Beču... Kojekude ... Naravno voleo bih da ih uzme pravi ljubitelj sa vise vremena od mene, naravno u paketu a u tom slučaju naravno može da padne i neki dogovor. Pozdravčina iz NS, Vladimir S.
  5. Vladd

    B&W P6

    Pozdrav Drustvo! Idem na visu klasu podnostojecih kutija sa vecom zapreminom zbog zapremine prostorije, pa je u ponudi moj par B&W P6, vise nego korektno ocuvane sa drajverima u izvornom stanju. Postolja takodje u ponudi, made in NS, radio ih je cuveni Boza HiFi stolar. Za ekipu sa foruma cena za par 400E, sa stalcima 440E. Pozdravchina iz NS!
  6. Yasno Papa Ivane, Aceton je rastvarac i moze da nanese nepopravljivu stetu, u najmanjem slucaju kozmeticku.
  7. Zdravo Trouble... Upravo gledam taj link! Hvala za isti. Buni me samo kako to (sto bi nasi drugari iz Croacije rekli) dopeljati preko grane i ima li problema na granici. Kapiram na nasoj moze biti... Jos jedna stvar je tu bitna je da bih ja to morao da slusam pa najverovatnije odpada kao varijanta! Vidim da ih `Oliver` ceni 537Evra... da li to zaista vredi te novce?! Ne znam, nisam imao AA nikada. Poz iz NS!
  8. Nesto mi ne da da kacim vise fotki
  9. I jos par ovde... Ono sto prvo dodje na uho je da je rezolucija zvuka jasnija i mnogo bolja separacija kanala!
  10. OK Father, Sto se tice strujnog kabla postoji samo logo u obliku logaritamske spirale i made in UK, taj sam stavio na MuFi, slican takodje made in UK sam stavio kao napojni od pre-ampa. kapiram da nisu nista posebno AudioQuest, Neotech i Qed IKonektori... Imam desetak raznih IK pa sam se igrao kombinatorike. Evo par fotki...
  11. OK Willi! Kod mene su oba par-a svirala u istim uslovima pogonjeni istim pojacalima i istim izvorima...
  12. Pozdrav Vuk! pre desetak minuta sam ispratio prijatelja i njegove CDM 7 (prva verzija) koje mi je posudio na slusanje i uporedni test sa mojim P6.Zavrsilo se tako sto on sada trazi od mene da mu prodam moj par a to naravno NE DOLAZI u OBZIR . ne znam da li si citao postove sa pocetka price gde sam i sam napisao da shvatam da je ovaj model osetljiv na odabir pojacala, te se tu savrseno slazem sa tobom i konacno sam VISE NEGO ZADOVOLjAN performansom mog para i onim sto iz njega izlazi... UZIVANCIJA cista! Sto se tice tih finessa i zvukova koji su bili tu negde ali ih nismo culi - i meni se isto dogodilo ali ne samo sa ovim parom vec i sa par ranijih kutija koje sam imao... Tako sam cvrsto resio da se NIKADA NE ODREKNEM mojim velikih bookshelf Nemaca TMR model 2 koje ne dam ni za kak`e pare... eno ih sada kod kuma ... Rotele ne bih uzimao jer sve u zadnjih desetak godina prave Kinezi a Kinez tehnologija ne ulazi kod mene u kucu... Kinezi mogu i imam par dobrih prijatelja i kolega ali tehnika NE Pokusavam da dodjem do nekog dooobro ocuvanog i ne-budzenog para od Audio Analogue... Donizzeti bi bili OK bar mislim ... ali to bih morao svakako slusati bar dva dana... Ako nesto cujes, javi. Moze i Krato ili DAYENS jer nisam ni malo gadljiv na nase proizvode! Poz iz NS!
  13. Zdravo Father... Sve je opisano u prethodnim porukama / postovima... Mozda sam nesto i sam propustio... Mislis na pojacala?
  14. Zdravo Nixie, Da znas da sam definitivno resio da ovaj par P6 zadrzim jer sam vec dobio pozitivne pomake sa dobrim mreznim kablom pojacala MuFi A2 i pravim odabirom interkonektora. Za sada je sigurno da su P6 samo jako gladne a nikako lose kutije i ne trpe nikakvu kozmetiku i sminku tipa japanskih integralaca i slicno. Gotovo sam siguran da bi bi wireing sa mojim CARVER TFM6CB bio pravo resenje ali za sada imam samo jedan snagas Resih i da se pozabavim sa tim upgrade-om koji preporucujes... tragam za elementima pa cu se malo igrati elektronike skretnice. Predlozi konkretno neke elektrolite ako imas vremena... U nekoj blizoj buducnosti zelim da dodjem i do snagasa ili ti mono blokova vece snage pravih minimum 2 x 100W pa ako ti nesto padne na pamet ili cujes javi. Ja inace nemam bas vremena da pratim oglase a ovaj forum mi je veoma interesantan jer vidim da ima puno ljudi spremnih da procitaju, posavetuju i sl... Veliko ti HVALA + Pozz iz NS!
×
×
  • Create New...