Jump to content


NemanjaBoss

Novi članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NemanjaBoss

  1. Ljudi ne mogu da se nadju nigde takve kutije u okolini, saljite linkove ako ste naisli.. Hvala inace
  2. Zelim kupiti zvucnu karticu, pa me zanima da li je bolja ASUS Essence STX ili TC Electronic Impact Twin, i u zvuku koja je bolja i generalno. Hvala na razumevanju, Nemanja.
  3. Da ima l150 i preko ja bih kupio ali nema nigde u okolini ljudi!
  4. Posedovaću Rotel RA2040 Pojacalo, svidelo mi se drugar hoce posle 15god da mi proda
  5. Zanima me koja je bolja zvucna kartica ASUS Essence STX ili TC Electronic Impact Twin. I zasto? Hvala lepo unapred!
  6. Trenutno imam l112 zvucnike i nudi mi se e100 jbl izgleda odlicno a imao sam e80, ima 2 bassa po kutiji izuzetno velika, ljubitelj sam kutija koje imaju odlican bass, mnogo volim bass ako neko zna kako svira L150 kutija, e od te kutije ne znam da li postoji nesto bolje na svetu! Ko zna bolju kutiju od te nek napise u prilog dodatno tacan model.. i zanima me kako vi poredite l112 i E100 Kutije a ako znate nesto bolje od l112 i l150 predlozite Hvala Ponavljam, volim kutije sa dobrim bassom a pritom da su svi ostali tonovi tu. Hvala na razumevanju, Nemanja.
  7. Od 300e do 800e ali da mogu da nadjem, sansuia je naprimer tesko naci..
  8. Pozdrav ja sam Nemanja i novi sam ove grupe, Moj drugar poseduje JBL L150 i L112 zvucnike, mnogo su mi se svideli, posle nekog vremena sam nasao i za sebe L112, e sada on ima Pojacalo Sansui AU 919, Rotel RA2040 i Luxman 5M21 Laboratorija serija, To su sva vrhunska pojacala ali on ne prodaje nista od toga. Pa sam odlucio da postavim pitanje ovde jel mozda neko moze da mi pomogne koje pojacalo da kupim za Svoje JBL L112? Hvala na Razumevanju, Nemanja Boss.
×
×
  • Create New...