Jump to content


Djoleks

Članovi
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Djoleks's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Voltaza da bude ista 25v ili moze i vise?Ostala 3 konda da stavimo iste vrednosti?
  2. Da ne pocinjem novu temu,drug hoce da osvezi HSR kutije,12inc bas 80w,nikako na najmanjem nemogu da vidim vrednost,cini mi se 4.7uf a opet mi je to za visoki previse,ima 33uf,22uf,10uf i ovaj najmanji koji mi se cini 4.7uf.Svaki savet drugari je dobrodosao,sta staviti tu da to lepo radi.?
  3. Ima jedan veci bipolarni,hvala na korisnim informacijama,tako cu i uraditi.
  4. Pitanje je bilo cime bih mogao da zamenim.
  5. Verovatno da bih ga podigao na visi nivo,a da prija i neprija nesto bas 😁.
  6. Pozdrav drugari,srecna nova godina.Imam jedne stare zvucnike pa bih osvezio skretnicu 10uf/10/100 MKT 344 HQ pored je philips logo.Pitanje je ima li smisla menjati posto se radi o kutijama 40+ godina,i sta bi bilo krsteno tu staviti??Ima par komada i razlika je samo u uf.
  7. To sokocalo se igra sa ovom bizuterijom danas 😂,hvala na odgovorima ipak ce ici kod majstora.
  8. Neljutim se nego mislim mozda neko od clanova foruma nailazio na takve probleme i resavao ih lako.
  9. Pojacalo grundig v7000 je relativno prosto ali.....desava se i da na levom kanalu izgubi zvuk nakon nekoliko minuta ponovo upalim pojacalo i opet radi taj levi kanal a desni ne ima li neko ideju sta bi moglo biti.?
  10. Isto grundig i evo probao sam i slusalice i tamo nema jednog kanala znaci identicno radi kao sa zvucnicima,cini mi se da je cak nesto pocelo malo i da dimi i nabrzinu sam izvadio bananicu.
  11. Da ne otvaram novu temu,problem sa pojacalom sada jedan kanal normalno radi drugi zuji i pucketa nema zvuka,ima li neko ideju sta bi moglo biti,inace pojacalo je v7000?
  12. Djoleks

    Kvar na arcam-u

    Nemam bas puno iskustva sa elektronikom ali recimo sta moze faliti dac-u ako radi na nekom napajanju od 10a,dac ce uzimati struje koliko mu je potrebno.?
  13. Djoleks

    Kvar na arcam-u

    Lupio sam 2a ,bolje da ima rezerve,dac je e30 topping,probao sam ga sa raznim punjacima i powerbank ali mislim da je ono pravo linearno napajanje.Ili da kupim neko gotovo?
  14. Djoleks

    Kvar na arcam-u

    Digao sam ruke od toga,sad imam drugu ideju i da nepocinjem vec ovde da pitam,taj trafo koji je u arcam-u mi se bas svidja i od njega bih da napravim linearno napajanje za dac,pa bih zamolio iskusne da me upute kako da svedem napon na 5v 2a recimo,jos bolje ako bi mogla dva izlaza pa da imam i 5v i 12v?
  15. Djoleks

    Kvar na arcam-u

    indikacija ima i menja.
×
×
  • Create New...