Jump to content


Dusan1987

Članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dusan1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Neke od ovih podnostojecih sam dodao u "pratim" pa da razmislim malo, hvala.
  2. Nisam nista odreagovao jer je izbor pao ipak na podnostojece zvucnike, trazim neke koji su lepo ocuvani i fizicki i zvucno, do maksimalnih 150 evra.
  3. Sta mislite o ovim zvucnicima? https://www.kupujemprodajem.com/Magnat-ART-144-114-43056408-oglas.htm?filter_id=110419535
  4. Iz Lazarevca sam, predlozi nesto slobbodno, upravo razgledam oglase na KP i citam poneki review na google.
  5. Taj oglas konkretno sam naveo kao primer trosistemca, nista vise. Koje marke bi jos mogao da potrazim osim Bowers&Wilkins, koliko sam razumeo oni su visa klasa u odnosu na Pioneer?
  6. A nesto ovako? http://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-CS3070-izuzetno-snazni-i-odlicno-ocuvani-42970265-oglas.htm Neki su mi preporucili Pioneer, Technics, neki Sony, isto trosistemce ovog tipa..
  7. Moze bar neki predlog za koju marku zvucnika da trazim a koju da izbegavam? Pioneer, Technics, Magnat, Wharfedale, Canton, Onkyo, Heco, Quadral, Jbl, Jamo, Sony itd su marke kojih ima dosta na oglasima pa bar da znam sta da trazim.
  8. Koje su prednosti podnostojecih kutija u odnosu na bookshelf?
  9. Sto se tice budzeta da budem iskren, nemam odredjenu sumu koju mogu da izdvojim obzirom da taj stan u koji prelazim moram da malo renoviram i opremim solidno pa koliko para ostane videcemo, ali recimo nekih 100-ak, mozda do 150 evra bih mogao da dam.
  10. Pozdrav svima, posto se selim u veci stan resio sam da malo unapredim zvucnike, dnevna soba u kojoj ce stajati je velicine 5x3.5m. Trenutno imam risiver JVC RX-5052 sa 100w po kanalu, i koristim 2 Aiwa zvucnika i Magnat Matrix aktivni vufer, sve to lepo radi. Razmisljam o nekim novim zvucnicima, recimo podnostojecim ili eventualno nekoj bookshelf varijanti (da se malo razmisli i unapred kad dodju decica sa radoznalim prsticima). Za pocetak sta preporucujete, neki savet na tu temu i slicno pa cemo posle o odabiru zvucnika i tako dalje. Hvala unapred.
  11. A neko misljenje na temu dodavanja centralnog zvucnika na trenutnu 2.1 konfiguraciju mozda?
  12. Povezano, radi sve lepo. Osim drugog kabla koji sam koristio danas (jer sam onaj iz prvog pokusaja dao komsiji :P) jedino sam danas krenuo sa ugasenim pojacalom i front speakers stavio na small prema tabeli iz korisnickog uputstva, mada mislim da sam to i uradio prosli put ali ne znam gde je bio problem. Sada se pojacalo koristi za 2.1 sistem i radi sasvim lepo. Mozda neki centralni zvucnik da se ubaci ili bolje ne sa ovakvom konfiguracijom?
  13. Ne znam, ali uvek sam voljan da nesto naucim ako me zanima..
  14. Potrazicu, valjda ce neko znati nekog ko moze da mi pomogne ako nista sam ne uradim sutra ujutru, mada mi ne bi bilo tesko ni da se negde provozam ako neko moze pomoci...
×
×
  • Create New...