Jump to content


Kum Ruzvelt

Novi članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kum Ruzvelt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hej drugari, mnogo hvala za savete. Slučajno sam naleteo na nešto što mi savršeno odgovara dvostruko - i za monitoring pri video editingu i za slušanje, a košta celih 30 evra. Naravno da nije sistem za audiofile, ali mi savršeno odgovara za rad a i za nerviranje komšiluka Dva u jedan za sitne pare, a pošto vidim da su jako hvaljeni i popularni po forumima, mogu i da ih prodam za stotinak dolara bez problema. Savršeni su kao monitori, eto čisto da i vama prenesem informaciju, ako nekom nekad zatreba. Pozdrav i hvala još jednom.
  2. Ah, ok, mislio sam da je možda do firme problem, pošto sam primetio da npr. Sony masovno pljuju a JBL uglavnom hvale... Ništa, hajde da te ne gnjavim više, dok ne vidim dal mogu da se ispružim za još neki evrić pa da možemo malo da kombinujemo. Hvala puno.
  3. Ne boj se, rekoh već da nisam nešto zahtevan, meni je i Aiwa linija 2x20 bila na ivici da mi bude dosta. Falilo je tu svega po malo, naravno, ali posle topa, haubice i samohotke, sa jednom naprslom bubnom opnom, meni je i stereo mono. Ako me razumeš Nego, ako te ne mrzi, možeš li da mi objasniš onako okvirno (pošto sam totalni duduk) kakva je razlika izmedju tog Henco i onog JVC ili Denon što sam okačio. Hvala na strpljenju.
  4. E ovi su mi već lepši Još mi reci s čim to da poteram pa da ti budem večno zahvalan. I dobiješ badava oglašavanje na kablovskoj u celom Moravičkom regionu. Ako ti zatreba nekad :)
  5. Druže Kuršume, apsolutno ti verujem na reč, ali sam zaboravio jedan bitan detalj da napomenem. Možda će ti zvučati kao bogohuljenje, ali nemoj mi zameriti - celo radno okruženje sam upicanio u crno-belo sa par tamno crvenih detalja. Kad bih tu stavio braon zvučnike verovatno bih dobio napad epilepsije Šta da radim druže, ja sam ti vizuelni tip, takav mi je i posao i život i radna soba. Razumi me
  6. Od nule druže, do 80 evra mogu da dam, (toliko trenutno imam za trošak i ni dinara više) a vidim ovde u oglasima da ima poprilična gomila pojačala za 40-50, na osnovu toga su i ovi zvučnici odabrani. Sve preko 35 za zvučnike mi sad spada u domen "šta bi bilo kad bi bilo", jer hoću to da rešim tokom vikenda da ne bih bacio pare na ulaznice za Whitesnake ili neku sličnu glupost, a imam takav običaj Hvala.
  7. Pozdrav svima. Pre svega, razumem se u zvučnike kao Marica u vaterpolo, pa bi mi bilo kakva pomoć dobro došla. Imam neke 4 opcije za jeftine polovne zvučnike, koji bi stajali u sobi 5x4m i obrazovale mene i komšiluk (barem najbliži) u zgradi klasičnom muzikom, uz povremene izlete u sevdah, ili metal ako me komšija iznervira. Ja nisam previše zahtevan, ne tražim nijanse, samo hoću relativno glasno i koliko-toliko čisto. Znam da sam totalno neprecizan, ali moje poznavanje akustike je nepostojeće. U svakom slučaju, evo 4 opcije iz oglasa, pa probajte da me edukujete, bilo kakva informacija je zlatna. Hvala unapred. http://www.kupujemprodajem.com/filips-ak251-26670915-oglas.htm?filter_id=8589 http://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-CS-444-27163465-oglas.htm?filter_id=8589 http://www.kupujemprodajem.com/Jvc-s-px-3-27090039-oglas.htm?filter_id=8589 http://www.kupujemprodajem.com/DENON-3-Way-Bookshelf-Z-Kutije-USC-65-26975566-oglas.htm?filter_id=8589 P.S. ni o pojačalu nemam predstavu, ne pitajte...
×
×
  • Create New...