Jump to content


Strix911

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Strix911's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Volim da cujem misljenje drugih, svakako ja odlucujem da li mi se svidja ili ne samo sabiram utiske drugih, ja kao sto sam rekao kakvi su prodavci i usluga nista nisam uspeo da cujem, a po svim reviewima sto sam citao ocenjeni su odlicno..
  2. Bio sam nedavno u Koratu da ih cujem ali vrlo kratko i nisam bas bio zadovoljan basom i srednjim tonovima. Prodavac se ponasao kao da te mrzi zato sto si dosao u prodavnicu, pustio mi on par nekih bezveznih pesama gde ne mogu da cujem niti visoke niti niske tonove i stoji ti iznad glave i kao evo ti slusaj a sve na nuli stoji niti je pojacao jako da cujes sve lepo.. steko sam utisak da uz sve to mora woofer inace ovako samo za slusanje dzeza.. Za 80 000 dinara koliko kostaju ti zvucnici obican lajk bi trebao da se odusevi, a ja koji obozavam muziku sve mi je to bilo flat nekako.. fazon da mi je pustio na nekoj mini liniji isto bi mi bilo.. nisam osetio nikakvu dinamiku u zvuku kristalno cist zvuk visoke tonove, udarac dobar srednjih tonova... nista od toga nisam cuo a ocekivao sam tako nesto u odnosu na tu cenu.. za te pare bi trebalo kucu da ti rasafi i u kvalitetu i u snazi..
  3. ok hvala, da li je neko imao priliku da cuje 685s2 i kakva su iskustva ?
  4. Pozdrav svima, interesuje me dal ima neko iskustvo sa ovim zvucnicima kakvi su citam po forumima svi ih nahvalise kao nema boljeg zvucnika ispod 1000dollara od njih , uglavnom slusam rocka , blues, house muziku,kako vam se cini kombinacija, soba ima 15m2. Ako neko ima bolji predlog do 200 000 rsd-a sta bi bilo najbolje uzeti volim da ima bassa i srednjih tonova jakih, a ne samo za slusanje jazza i nekih vocala i nebi kupovao polovne stvari, hvala unapred.
×
×
  • Create New...