Jump to content


italo

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by italo

  1. italo

    MINIDISC

    I posle duzeg vremena da se i ja oglasim. e ovako hmmm: ja imam minidisc wolkman koji ima mogucnost vezivanja na racunar preko USB-a.i pomocu programa _SonicStage_.direktno narezivanje ubrzano,mislim ne u realnom vremenu sa kodiranjem snimka 1.SP mode 2.LP2 mode 3.LP4 2 mode,zadnji treci nacin kompresije Atrack formata daje da od MD 80 min u SP modu,dobijem MD sa oko 320 min.prosek 60-70 pesama na MD.Znam da me razumes ali sam hteo sebi da olaksam posto volim HI-Fi komponente.da pesme numere DJ setove,koji mi se svidjaju narezem direktno na MD na mom soniju koji cita Atrack LP2 i LP4 Sony MDS-JE 770.da uopste ne koristim walkman. to mi je bila cela poenta price,a citajuci ovaj forum primetio sam da je covek budzio MD koji nema digitalni izlaz da je sam to napravio,pa mi je sve to dalo inspiraciju za ovaj moj nazovimo ga problem. ili cu cekati po oglasima da neko prodaje bas Sony Net MD koji ima ulaz za USB,i tako resiti problem.
  2. italo

    MINIDISC

    Ma slicica jeste prelepa.samo se razmisljam oko mog Sony MD-a MDS -JE 770 dali je moguce ugraditi USB jel na stampanoj ploci postoji mesto za ugradnju USB-a.ali sta ide jos uz to,siguran sam jos neki deo.jel i sam znas da se iste stamplane ploce ugradjuju za razlicite modele jace ili slabije,u mom slucaju mislim da je stampana ploca u MDS-JE 770 za jos jaci model koji ima fabricki ugradjen USB.E ako mi za ovo neko pomogne na ovom forumu bicu srecan ko malo dete.
  3. italo

    MINIDISC

    Pozdrav svima na ovom forumu.Sama tema MINIDISC me je zainteresovala pa sam se hteo javiti sa pitanjem,moze li se negde naci NetMD.Posedujem Player koji se povezuje na komp preko usb-a.ali bi hteo imati i komponentu koju mogu povezati na komp,kao na primer Sony MDS - JB 940 ,Posedujem stariji model koji ima opciju citanja Atrack formata LP2 i LP4 moda to je sony MDS-JE 770
×
×
  • Create New...