Jump to content


Srle

Članovi
  • Posts

    758
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by Srle

  1. Stigla zvuÄnica, upravo se usvirava! ;)

    1. Srle

      Srle

      AT-95e, moj trenutni finansijski maximum... ;)

    2. (See 2 other replies to this status update)

  2. Stigla zvuÄnica, upravo se usvirava! ;)

    1. Srle

      Srle

      Nažalost, u iÅ¡Äekivanju iste podsetio sam se koliko mi matora Stanton 681 eee prija, i koliko ću žaliti kad jednom igla ode... :(

    2. (See 2 other replies to this status update)

  3. Docekao sam trenutak kada svu kintu mogu da trosim na ploce, sistem je gotov!!

  4. SveÄano i dostojanstveno, uz nesebiÄnu asistenciju Crnog NikÅ¡ića (prethodno posećenog od strane Dementora, naravno), otvaram 10-pack kaseta, palim dekove, briÅ¡em iglu, "Äetkam" ploÄu i magija može da poÄne...

    1. Srle

      Srle

      Kamo lepe sreće, ovo su bile BASF Record II, TDK SA nikad nisam imao 10-pack kutiju novih, samo polovnjake ;)

    2. (See 4 other replies to this status update)

  5. SveÄano i dostojanstveno, uz nesebiÄnu asistenciju Crnog NikÅ¡ića (prethodno posećenog od strane Dementora, naravno), otvaram 10-pack kaseta, palim dekove, briÅ¡em iglu, "Äetkam" ploÄu i magija može da poÄne...

    1. Srle

      Srle

      Ne Å¡tedim, volim zvuk vinila a sa kasetom mogu da sastavim neku finu "kompilaciju" i da i dalje zvuÄi kao gramofon. ;)

    2. (See 4 other replies to this status update)

  6. Nasukala me žemska! Zjeee, kad sam magarac... Ozlojeđenost/bes/tugu/ljutnju potisnuo sam kupovinom 30-ak CrO2 kaseta i novog deka! Sad mi je super! ;)

    1. Srle

      Srle

      jok, neje se vratila, ali me viÅ¡e ni ne zanima! Sastavio sam sebi novu taktiku, isprobana na moru, 100% uspeÅ¡na, sad kad sam se vratio u promet ne pada mi na pamet da se povlaÄim 3:-)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  7. Nasukala me žemska! Zjeee, kad sam magarac... Ozlojeđenost/bes/tugu/ljutnju potisnuo sam kupovinom 30-ak CrO2 kaseta i novog deka! Sad mi je super! ;)

    1. Srle

      Srle

      Heh, mislim da to niko nije objasnio mojim sinusima... Oni bas insistiraju da nema prasine ni malo! Al' vidim da i vinilma godi taj rezim ;)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  8. Nasukala me žemska! Zjeee, kad sam magarac... Ozlojeđenost/bes/tugu/ljutnju potisnuo sam kupovinom 30-ak CrO2 kaseta i novog deka! Sad mi je super! ;)

    1. Srle

      Srle

      Afkors, ta necu valjda da sedim skrstenih ruku? Potrebna mi je nova "misstress" da odrzava stan :D

    2. (See 15 other replies to this status update)

  9. Nasukala me žemska! Zjeee, kad sam magarac... Ozlojeđenost/bes/tugu/ljutnju potisnuo sam kupovinom 30-ak CrO2 kaseta i novog deka! Sad mi je super! ;)

    1. Srle

      Srle

      Izgleda da sam joj bio prolazna avantura za price tipa: "Imala sam decka, rokera, slusao je gramofon, sav je bio tako lud... Ala su to bila vremena!" ;)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  10. Nasukala me žemska! Zjeee, kad sam magarac... Ozlojeđenost/bes/tugu/ljutnju potisnuo sam kupovinom 30-ak CrO2 kaseta i novog deka! Sad mi je super! ;)

    1. Srle

      Srle

      Ironija je da je dotiÄna volela i gramofon i dek, Äesto je puÅ¡tala moje ploÄe, i neretko ih je snimala na kasete... Al bar ih je sve uredno vraćala na mesto, nije pravila Å¡tetu. ;)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  11. Celonedeljno planiranje da danas odradim elaborat iz Geodezije pretvorio se u celodnevno slusanje Wagnera... Sad bar mogu da kazem da sam slusao ceo ciklus Prsten Nibelunga! Nije ni to za podcenjivanje, 16 cd-ova u cugu!

    1. Srle

      Srle

      Pa, jes da se nisu bunili protiv slusanja, navikli su na glasne Floyde i Zeppeline po ceo dan, al posle ovoga me gledaju sa nekim strahopostovanjem, pustaju me u lift samog, kao oni ce kasnije i slicno...

    2. (See 3 other replies to this status update)

  12. PoÅ¡to sam i ove godine reÅ¡io da napunim 17 (kao i prethodna tri puta), opet ću imati blagoslov države da NE odgovaram za svoje postupke! Imajući to na umu, na ovogodiÅ¡nju listu poželjnih poklona stavljam Hanzo katanu (onaj moćni maÄ iz Kill Bill-a kojim Uma Turman pokolje ceo buljuk stažista). Ukoliko mi želja bude ispunjena, daću sve od sebe da zavrÅ¡im na naslovnim stranama svih novina, sa natpisom: "Student samuraj - krvavo bahaćenje bez presedana"

×
×
  • Create New...