Jump to content


FRENKI

Članovi
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

FRENKI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vidjao sam ovaj komplet:pojacalo,dek i tjuner , ali bez tih kutija,tacnije druge su bile prikacene na njega.
  2. Pa razlikuju se po tome sto ws350Y ima stk , a ws 350 tranzistore.Koliko sam ja skuzio i nista sem toga . To da pojacalo radi bolje posle nekog vremena rada sam se uverio , al ne na tesli ws 350 nego na jednom pioniru.Sva pojacala u glavnom bolje rade kada steknu radnu temperaturu.Sto se tice lampasa,oni nece ni da pocnu da sviraju dok se lampe ne zagreju.Ispravi me ako gresim .
  3. Pa ja nemam Teslu,ali dok ne cujem kako se cuje ne mogu da sudim ni da je los ni da je dobar.Ne verujem sta se prica na forumu.Samo sopstvenom sluhu.Kakva je razlika izmedju lampas pojacala i ovih sto se sad koriste,jebem li ga kako se zovu(mislim na zvuk) .Jel si ti koristio tog Teslu?Sa Y ili bez uopste nije bitno posto su to dva ista pojacala.Na primer ja imam muzicku liniju koja ocajnicki lose zvuci,a jedva cekam da je zamenim nekim pionircetom.Jedino sto znam za tog Teslu,a to iz pouzdanog izvora ( ne od hit mana ) je da mu treba oko 1 sat aktivnog rada da bi zvuk radio punom parom.To sam cuo da mu je to granica u kojoj mora da postigne radnu temperaturu i posle toga solidno radi . Ovaj podatak sam saznao na oglasima od jednok lika koji je prodavao isto pojacalo. Palo mi je da na pamet da se malo raspitam posle dugog citanja teme ws 350 kada i nisam bio clan ovog foruma.
  4. Ne znam na sta sam se ja to nalozio.Daj pojasni mi!Pitao sam kad je proizvedeno cisto informativno!
  5. Koje godine se proizvodilo ovo pojacalo ?
  6. Koliko sam ja citao, hit mana nije znaimalo to kako se spajaju zvucnici jel je svoje zvucnike spajao bez ikakakvog reda.Toliko o mom citanju teme ws 350 .To sto ja pisem uvopste je zato sto nisam znao da je rec gramaticki ne pravilna tako kako sam je formulisao i nema veze sa hit manom . Sto je najbitnije od svega nisam iz sremske mitrovice , niti blizu sremske mitrovice . Sto se tice mog znanja o tome da se sa svima svadjas , hm pa nisi jedini koji posmatra teme.Obrati paznju na sebe malo .Samnom dolazis u sukob bez ikakvog povoda.Aj hit mana ce mo da izostavimo al obrati paznju na sebe koliko provociras na forumu ovde i sta radis . Meni sad licno nista nisi uradio al ono ako tako nastavis bicu ti i ja protivnik .
  7. Da ti nesto pojasnim posto vidim da nemas blage veze .Svakim restartom racunara ako koristis adsl tvoja ip adresa se menja i nikad nije ista.Ja nisam hit man,ali posmatrajuci kako se prema meni ponasaas U V O P S T E me ne cudi sto se sa svima kacis na forumu ukljucujuci i hit mana.Toliko od mene .Jedna teme je upropastena u kojoj nisam ucestvovao , a bice i ova i nikad kraja tome . Gospodin hit man nije izmislio rec uopste pa da svako ko je pomene se zove hit man !
  8. Ne mojte da kvarite moj ugled na forumu od samog pocetka.Nisam ja hit man i vise necu da se nastavljam.Ne branim nikome da misli sta hoce ali ne mojte da kvarite moj odnos sa drugim ljudima ovde sa kojima ja pricam.
  9. Nisam ja ljudi Hit man koji je vama . Necu se svadjam. U zabludi ste . Nemam veze sa tim covekom . Opustite se .
  10. Hit man je moj brat od muske tetke samo mu to jos nisam rekao.Cim stum u kontakt sa njim ima mu kazem . .
  11. pa moguce je,nista ja ne tvrdim,ali sam citao tamo kad je pisao iz onih specifikacija 2*31 w . Do duse to mene mnogo i ne zanima.Jedno sam naguglao na netu,a to je da na izgled postoji isto pojacalo kao i ovo Ei samo u vopste se tako ne zove.Nesto bzv je.Ne mogu se setim kako ide.Ko je od koga krao masku pojacalceta ne zna se .Takodje mislim da postoje i Ei pojacala ali niska koja lice na ovog ws 350 .Pokusacu da nadjem ponovo,a najbolje bi bilo kad bi mogao i rasklopjen primerak da ulovim.
  12. Sta kaze dobri stari Hit man . Mislim da je Goxo pogresio jel sam nasao izvor na netu u kojima pise da je tesla 2* 31 w na 8 oma,onda na 4 moze biti samo 2 * 62 w .
  13. Jel si mu ukljucivao loud i eq?Da li se snaga sa tim povecava?Ako je 35 w na 4 oma a ne na 8 onda je to za plakati.
  14. Kako 35 w na 4 oma ?Onda na 8 oma ima oko 15 w . .
  15. Mozes li ti Gox co da mi kazes kakvo je to pojacalo.Od onog hit mana nema leba.Kako svira i jel si ga bacao na testove,kakav mu je zvuk i jel vredi pohvale ?Mislima na ovog Teslu .
×
×
  • Create New...