Jump to content


Dekla

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Dekla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Uf da i da li je ovo bio bolji izbor za bas http://www.audiopower.rs/sbx-2530/ od ovog sr2530
  2. Ranije sam pravio ovu kutiju i sada me interesuje nesto ! Posto je kutija ogromna i zapremina za bas je velika , a ne bih da trpam vrece sa peskom , stavio sam dosta sundjera sa svih strana i tako sam (ja bar mislim ) malo doterao bas . E sada imam skretnicu takodje salovu hv316a i pitanje je da li bi na nju mogao nakaciti jos jedan bas drajv isti kao sto vec imam da bude sa strane na kutiji ! Slusao sam kod kuma neke Cat podnostojece sa po 2 bassa i mnogo dobro gruvaju , nekom prilikom je odkacio jedan bas i mogu reci da je zvuk bio dosta siromasan ! Tako da ja hocu da ubacim jos jedan drajv sa strane ako je izvodljivo sa tom skretnicom i ustvari da li je to pametno raditi , da ne upropastim kutiju !
  3. Pozz . Dokle si stigao sa kutijom ? Ja sam pravio sa dtf12 , srednjetonac isti taj zatvoreni i sa sr2530. Skretnica salova neka 100w. Mogu ti reci da nisam zadovoljan sa srednjetoncem, mnogo dreci, pored njega visoki se ne cuje kako treba. Tako da sam to regulisao na pojacalu pojacavanjem basa i visokih i onda je bolje stanje. Sto se tice visokotonca, mislim da je najkvalitetnija komponenta. Za bas je potrebna duuplo manja zapremina cini mi se nego na salovom sajtu. Moja kutija je 104x30x37 konjina . Nije jos gotova treba da izlepim jos crna kant traka mesto ove probne izolirke .
  4. kad vidim kako si ti to profi radio , i sa kojim komponentama dodje mi da ne zavrsavam svoje kutije ! Svaka cast na trudu i krajnjem rezultatu
  5. Samogradnja

    1. chemer

      chemer

      samozadovoljavanje

×
×
  • Create New...