Jump to content


saks69

Novi članovi
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by saks69

 1. Vidi najpribližnije da pojasnim razlika u zvuku mi je kao kad sam zamenio staro tehniksovo pojačalo sa rotel r-04 na b&w 603 zvučnike i dobio totalno puniji zvuk .Kad čuješ u omiljenim pesmama instrumente koje do tada nisam čuo ,laički rečeno.Nema mi logike to u ovom slučaju.

  Meni to lici kao na STRV opciju kod pioneer uredjaja, koja je dostupna samo kod nekih izvora uglavnom kompresovanih, koja u stvari radi ekvilajzing i neku vrstu dinamicke kompresije na odredjenom spektru i ti imas prividno bolji rezultat, ali zapravo to je samo napumpan zvuk, i bolje puni zvucnike. Ako ti CD i USB nastali od WAV, FLAC ili pak kvalitetnih MP3 fajlova lice isto, onda def na bluetooth izvoru radi neka magija ulepsavanja.


  Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

 2. Proveriću sutra ,hvala.

  Vidi da nemaš neke tonske kontrole ili ekvilajzer koji su vezani za korišćeni ulaz. Ima to na nekim modelima, da se za svaki ulaz podešavaju ekvilazeri ili tonske kontrole, čiji je položaj onda memorisan uz taj ulaz, pa se menja sa promenom ulaza.
  Možda je neko babrao pa ostavio neke bezveze pozicije za sve ulaze osim za BT.


  Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

 3. Pa jeste malo čudno
  BT opseg je uži od wifi-ja i trebalo bi da je inferiorniji. Pogotovo od CDa.
  Pa ni meni nije jasno,orginal cd ili flac sa usb-a lošiji od you tube sa krš telefona od 100 e.Kao da puštaš neki šugavi mp3 i orginal cd na dobrom ozvučenju.

  Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

 4. Pežo 508 1.6 sw 2016 god.

  Zvuk preko bluetooth kad povežem mobilni je mnogo kvalitetniji nego preko cd-a ,usb-a ili fm radio.Čak i preko you tube na mobilnom zvuk je neuporedivo bolji,kao da su drugi zvučnici.Ili to tako treba,auto je kod mene 3 meseca.

   

  Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

   

   

×
×
 • Create New...