Jump to content


dusan89

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

dusan89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tako je, Dark Magician je lepo rekao, potreban mi je kvalitet. Na internetu sam Äitao dosta kritika za modela HD 201 u sluÄaju korišćenja sa integrisanom zvuÄnom karticom (neizbalansiran i slab zvuk, krÄanje itd.) @sirom Jel to služi samo da pojaÄa zvuk ili se dobije i malo na kvalitetu ?
  2. Šta mi onda predlažeš kao alternativu Xonar DG kartici ? Ima li neka eksterna koja je do 45e max. ili šta već drugo ?
  3. Zdravo svima Ozbiljno sam se nameraÄio da kupim Seenheiser HD 201 sluÅ¡alice ali me muÄi to Å¡to mnogi piÅ¡u kako su sluÅ¡ali dobre ali samo uz dobru zvuÄnu karticu. Problem je Å¡to ja planiram da ih koristim za sluÅ¡anje muzike sa laptopa pa samim tim "interna" zvuÄna kartica otpada. Po oglasima sam video dosta eksternih zvuÄnih kartica ali mi se Äini da je to previÅ¡e profi za sluÅ¡anje muzike (viÅ¡e od pola "opcija" neću ni koristiti) a opet sa druge strane dosta su skupe (min. 60e). U oglasima sam na KP sam pronaÅ¡ao CMOY pojaÄalo za sluÅ¡alice po prihvatljivoj ceni pa je pitanje sledeće: da li to malo CMOY pojaÄalo može da zameni recimo Asus Xonar DG zvuÄnu karticu koju svi hvale zbog ugraÄ‘enog pojaÄala za sluÅ¡alice (pre svega mislim na kvalitet) ? Hvala
×
×
  • Create New...