Jump to content


Jabla

Novi članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jabla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dobar koncer Vlatka! Zaista malo Äudno da niko nije napisao niÅ¡ta o istom.
  2. Poštovani, Potrebna mi je gumiga koja prenosi snagu sa motora na tanjir za gramofon Fisher MT-38.
  3. Stvarno se oseti razlika. Hvala puno!
  4. Pa ako puÅ¡taju MP3 kvalitet muzike kakva je razlika izmeÄ‘u strima i FM talasa koje prikupljam antenom, i kako je to bolje? U pravu si potpuno. ZnaÄi oni emituju iz BG-a signal a imaju i repetitor eu celoj Srbiji? InaÄe nisam ljubitelj stranih reÄi. Edit: Zna li neko da li B92 ima neki repetitor u Pomoravskom okrugu?
  5. Å ta onda strimuju na FM talasima? Edit: Antena koju trenutno posedujem je interna koja je napravljena od bakarnog provodnika koji je postavljen na koaksialni prikljuÄak.
  6. Koliko se razlikuje kvalitet FM radija i internet strima? Pogledaću temu, ali u suštini propagira se namenski pravljena antena.
  7. Ma hvatam ja B92 na tjuneru ali nisam na idealnom mestu za signal. TakoÄ‘e antena je neka iz samogradnje, taÄnije vrlo je primitivna pa zbog toga navedenog nisam zadovoljan kvalitetom zvuka.
  8. ZnaÄi, ne bi bilo nekih velikih boljitaka u ovoj konfiguraciji. Å ta bih to morao da menjam u sistemu za neki bolji dožuvljaj (verniji)? Takodje ponekad sluÅ¡am i KCRW strim ali nisam siguran kog je on kvaliteta. P.S. Opet Kaiser kaze da je razumno? Mada bi me taj kabal služio dugo vremena pa mi se Äini da je i nekako opravdana investicija, ali tražiću i druge kablove. U svakom sluÄaju hvala!
  9. Valja li stogod ovo? http://www.kupujemprodajem.com/oelbach-i-connect-j-35-3-5mm-to-2rca-11906746-oglas.htm?filter_id=154
  10. Nisam baš u toku sa formatima ali bi MP3 trebao da bude visoko kompresovani fajl koji gubi kvalitet i širinu. Osim ako ne shvatam ironiju. :listenTakođe ako može neki komercijalni link za 3.5mm kabal koji je već pomenut.
  11. Eh kad bi moglo i jare i pare. Nisam imao nameru da se cimam sa uvozom veÅ¡anja pa sam zvuÄnike poslao gospodinu Napijalu na servis. Popravka je uraÄ‘ena korektno, taÄnije nemam nikakvih zamerki. Cena je bila 1500 din po komadu. Trenutno se probaju na kombinaciji Fisher ureÄ‘aja. Ima li smisla menjati kablove za neke kvalitetnije u ovoj kombinaciji. TakoÄ‘e sam želeo da raÄunar povežem sa pojaÄalom jer mi je on glavni izvor zvuka ali nemam baÅ¡ neku ideju kako da to uradim i koje kablove da nabavim za takvo povezivanje. Ono Å¡to uglavnom sluÅ¡am od muzike je internet radio ( najÄešće b92 ).
  12. Na koliko se misli kada kažeš da dere kao musa jarca?
  13. Baš zato sam pokrenuo temu, da vidim da li se isplati popravka.
  14. Nažalost nisam iz Beograda. A gospodina Napijala ću kontaktirati. Ima li još nekog predloga ili mišljenja?
  15. Pozdrav! NaÅ¡ao sam na tavanu par pomenutih zvuÄnika ali imaju oÅ¡tećenje na mid-bas jedinici. Uz zvuÄnike se nalazi i Fisher CA38 integralno pojaÄalo i FM tjuner FM58. Molio bih da me neki Älan foruma uputi na odgovarajuće mesto za servis ovih zvuÄnika, i ako je moguce da neki komentar o njima i isplativosti popravke. Naposletku ako može neka prekoruka za kablove u ovoj kombinaciji pojaÄala i zvuÄnika. http://www.dodaj.rs/f/x/C0/1v6DtTyb/p3270431.jpg http://www.dodaj.rs/f/45/no/Ufc3GZ7/p3270432.jpg http://www.dodaj.rs/f/11/SL/40WUqRHm/p3270433.jpg
×
×
  • Create New...