Jump to content


All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Today
  3. Planirao sam da ga prodam, nisam siguran da bi ikome bio zanimljiv ako je neispravan. Ispravite me ako grešim.
  4. PURIFI EVAL1 Amplifier Stereo set 799USD + Hypex SMPS1200A400 2 x 64 VDC 1200 Watt Switch Mode Power Supply 239USD = 1038USD bez kutije, konektora i žica. Sve to u delovima https://www.soundimports.eu/en/soundimpress-pu400-2ch-kit.html 1599USD Audiophonics i dalje povoljniji. Jbg.
  5. Yesterday
  6. Јел ово треба да буде реклама или.....? Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  7. Bruno Putzey je konstruktor tj. glavni dizajner vise generacija class D izlaznih amp plocica i napajanja za firmu Hypex (Holandija). A poslednja generacija je naravno i najbolja, pa je osnovao kompaniju Purifi u Danskoj. Te poslednje plocice su oznake 1ET400A. Pogledaj detaljnije na sajtu Purifi. U stvari sada ima jos jedna generacija, tek izasla, , ali se nisam bavio proucavanjem. Vidim da je vece snage i stabilnije prema 2 Ohma, ali ne znam da li ima jos nekih pomaka. A onda su krenuli da dizajniraju i mid-basove prvo, pa bassove i srednjetonce koji imaju nekoliko odlicnih resenja, i mogu reci da su sam vrh sto se tice tog tipa zvucnih jedinica. Mnooogo firmi koristi class D module, ko bi pobrojao, za vecinu ni ne znam, jedino kada se podigne poklopac, vidi se da "to sto mnogo dobro svira" je u stvari ovo. Izlazne plocice i napajanje, i vozi. Lako se poveze. Evo i zasebno u prodaji: PURIFI EVAL1 Amplifier Stereo set i napajanje Hypex: hypex-smps1200a400 to je celo pojacalo, jos kutija, konektori, zice. Dok je kod IcePower (Bang&Olufsen) to sve na jednoj ploci, oba kanala i napajanje: ICEpower 1200AS2 Ja sam moj Purifi i Hypex nabavio brzo nakon sto je izaslo, mislim da sam porucio avgust 2020.
  8. iskren da budem, ne znam koliko su kad nas popularna izdanja sto mi nisu stigla, verujem da ih mnogi ne bi bas odobrili kao nesto sto se slusa na vinilu 😄 ali o ukusima ne treba raspavljati ja se, negde duboko, i dalje nadam da hoce. 🙏
  9. giZ_Mo

    Smešne slike

    [emoji477][emoji489] Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  10. То је одлика хифи генерално... мало боље, много скупље. Хвала за инфо. Можда Аибо каже неку реч.
  11. @Aibo ih je poredio 1 na 1...ono što je meni rekao, u kratkim crtama, A8 je bolji, ali ne toliko koliko je skuplji.
  12. Поредио неко 1 - 1, А6 и А8 као стримере?
  13. @BokiTokiVoki Audiophonics je vaistinu tu nebitan osim činjenice da je ponudio prave iznutrice za razumne novce. Za razliku od tebe meni zaista ne znači ime Bruno Putzey ni Bruno Mars. Ni Audiophonics. Obaška što se to pojačalo preporučilo sad već u još jednoj temi. Ako znaš kombinaciju iznutrica spakovanu u Audiophonics hpa-s400et pod drugim imenom a pod boljim uslovima cene, transporta i garancije, mislim da bi bila korisna informacija da je podeliš sa nama. Izvinite za zagađenje teme.
  14. Nisam 100% siguran, ali ne znam zasto je komplikovano. Jedino ako sajt nece da salje za Srbiju. Ima i garancija na uredjaj, naravno. Exportna cena je 990e pa transport i carina, to je nesto preko 1200e. Nesto jeftinija varijanta je IcePower 2x700W class D ima ih dosta u Srbiji, sto novi sto polovni 700-900e. Mozda bi moglo i da se proba pre kupovine.
  15. Treba pratiti oglase, mozda bude dobra cena, a nema ni carine. 🙂
  16. Боље га продај таквог какав је и реши се крша а и супруга ће те више волети...... Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  17. Nego skrenusmo s teme, izvinjavam se, može li se išta učiniti sa ovim buckom, pre nego što ga žena baci u đubre zajedno sa mnom
  18. jbg, ne znam kako su to gledadi tad, deda nije bio nikakav general i nesto slicno osim sto imao nekakvu "partizansku spomenicu"
  19. Мој није добио ништа! Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  20. Jeste, takvo je vreme bilo ;(, deda od saveza čini mi se ako se dobro sećam dobio 2 Fiće i jedan Reno 4, ludilo!
  21. Е некад' су деде биле закон! Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  1. Load more activity
  • Hi-Files magazin

  • Podržite rad foruma

  • Recent Status Updates

    • maxa.maxa

      Pozdrav ljudi,
      Treba mi Balans potenciometar stereo 2X250K nazubljeni sa duzom osovinom.Ako neko ima viska kupio bih za moje pojacalo,ili ako neko zna gde ima znacilo bi mi.
      Hvala 

      · 0 replies
    • nesone  »  Djole & Petar

      Nenad je iz Vrsca. Ovo sve radi preko telefona?
      · 2 replies
    • Duki-Neoplant  »  violent femmes

      Da li mi možte pomoći da stupim u kontakt sa GAVROM iz Novog Sada, da pokušam sreću, možda prihvati ovaj mali zahvat (ja se ne usuđujem, da ne polomim nešto)? Treba mi pomoć oko zamene malog zupčanika na Technics gramofonu SL Q33. Nije potreban nikakav servis niti podešavanja, SAMO zamena zupčanika. Na putu mi je novi zupčanik iz inostranstva (biće tu za par dana). Radi se o zupčaniku sa slike u prilogu. Hvala unapred

      · 0 replies
    • Duki-Neoplant  »  sondek

      Pozdrav za Sondeka. Upravo mi je Branko napisao da je moguće da znaš telefon od GAVRE iz Novog Sada koji je stručnjak za Technics gramofone (n adam se da je Gavra još aktivan u servisiranju gramofona. Meni treba neko ko zna (ja se ne usuđujem da probam) da zameni mali zupčanik (na slici) na gramofonu Technics SL Q33. Zupčanik mi je na putu iz inostranstva, što znači da deo imam. Samo mi treba neko (iz Novog Sada) ko zna to da zameni. Pogonsku gumicu sam upravo zamenuo i tada video da je mali zupčanik napuknut. Zahvaljujem se unapred na pomoći da nađemo GAVRU koji to zna da uradi.

      · 2 replies
×
×
  • Create New...