Jump to content


Telekom pokrece IP TV(HDTV) putem ADSL-a


ScepanBG

Recommended Posts

  • Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Impresije u vezi Open IPTV-a.

Kvalitet slike, izbor kanala... manje-viÅ¡e OK (uz sporadiÄne tehniÄke probleme), ako ne tražite previÅ¡e.

Telekom - neprofesionalna usluga (za bilo Å¡ta "podnesite zahtev, žalbu..." a onda Äekanje kao da ga reÅ¡ava Generalna SkupÅ¡tina UN-a), ne zna se ko je za Å¡ta odgovoran, interna komunikacija unutar kompanije nikakva, svako ti u vezi iste stvari daje neku sasvim drugaÄiju informaciju i tako te lako dovedu u zabludu.

Svaka osoba iz Telekoma sa kojom stupite u kontakt u vezi Open IPTV-a daje vam drugaÄije informacije o izboru TV kanala, vremenskom trajanju promotivne kampanje za pojedine pakete, mogućnosti odustajanja od IPTV-a nakon 12 meseci (u tom periodu je cena 1 din meseÄno) pa vam se desi da vam službenica prodaje pri potpisivanju ugovora kaže da nakon 12 meseci morate plaćati punu cenu IPTV paketa, a zatim njena Å¡efica da ste obavezni 24 meseca da plaćate ADSL konekciju na Net a da IPTV možete besplatno otkazati nakon 12 meseci (ili pre toga). SluÄajno ili namerno zbunjivanje?

Ukratko, stiÄe se utisak da je reÄ o velikoj (sa previÅ¡e "profesionalaca i struÄnjaka" zaposlenih po ko zna kojoj osnovi) firmi koja svoje mesto na tržiÅ¡tu duguje iskljuÄivo položaju monopoliste. Jedino važno je "nahvatati" nove klijente na kojima kasnije zaraÄ‘uju (a gotovo sigurno će ih izgubiti nakon isteka ugovora). Na kraju ispadne da su rokovi koji su vam reÄeni pre potpisa ugovora (npr. 12 meseci promotivno HBO i Cinemax paketi) sada sasvim neki treći (na vaÅ¡u Å¡tetu) jer "... ne znam ko vam je to rekao, a paralelno je tekla i druga promotivna kampanja, pa ...“

Neiscrpan izvor nerviranja.

Link to comment
Share on other sites

Pre nekoliko dana konacno sam dobio brzi internet i opremu za IPTV(,set-top box,cekao sam 2 meseca).Posle toga procitam(i razocaram se) da paketi HBO i Cinemax ce moci da se gledaju samo do kraja februara a da ce se posle toga naplacivati ako budete zeleli da ih i dalje gledate.Kvalitet slike je zaista odlican,tj primetno bolji od kablovske tv.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...