Jump to content


Predlog za test


baal

Recommended Posts

Mislim da bi bilo interesantno da proÄitamo test stalaka za zvuÄnike u nekom od narednih brojeva. Koliko se sećam, stalci su se uzimali u ozbiljno razmatranje na testovima. Vidim da kod nas sada ima dosta toga u ponudi, a veliki broj audiofila ima kutije za stalke. Osim toga to je postala, za mnoge, ozbiljna investicija. Prema tome, možda ne bi bilo loÅ¡e da nam približite i tržiÅ¡te tih stvari kod nas.

Pozdrav!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Predlog za neki od narednih brojeva - Squeezebox Touch. Dobro, nema tu sad nešto mnogo da se testira zvuk, više da se detaljnije predstavi sam uređaj, mogućnosti, funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi... I cena na domaćem tržištu :cheers .

Link to comment
Share on other sites

Mislim da bi bio interesantan test [tj. neki intervju] uredjaja koje poseduje Zarko Paspalj . Zna se da je veliki ljubitelj HiFia .Video sam da ga spominju na komsijskom forumu.U nekom nasem modnom casopisu sam video sliku njegovih uredjaja ,mislim da je u pitanju Krell i neki elektrostatici , nisam siguran. Ne potpada mozda pod "Predlog za test" ali nisam znao gde da predlozim . Hvala .

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...