Jump to content


Sansui


dado

Recommended Posts

Ide mi na onu stvar sto radite dramaturgiju oko ovakvih stvari umjesto da pomognete covjeku....sve eksperti...jedan kaze prodaj i kupi jaci model, a drugi neeeee! to ti je nuklearna fizika....ufff....ok NEEMOJ STAVLJATI RASVJETU JER TI JE JEDNOSTAVNIJE TOG PRODATI I NACI 317... IMA IH NA SVAKOM COSKU...ISPLATI SE ZBOG DVIJE ZARULJICE SVE TO RADITI....ILI NEEMOJ STAVLJATI NAKNADNO RASVJETU DA U TERMONUKLEARNOJ EKSPLOZIJI NE STRADA DRZAVA CIJELA!!! Eto...rjeseno!

Ja zaista ne znam sta si se uhvatija vikati??? Sto je rijeseno??? Da ces ti covjeku uzeti TU217 i ugraditi mu rasvjetu sa kojom ce on biti zadovoljan?

Link to comment
Share on other sites

Ma razumem ja tebe, sve je u redu Biti picajzla i biti precizan su dve stvari, uvek pozdravljam preciznost i jako je poštujem.

naravno da je sve u redu   :) meni je taj tjuner(Technics)najljepÅ¡i u orig. stanju,zato nisam žalio truda i neÅ¡to novca da ga dovedem u izvorno stanje,ja -zadovoljan!Kakav je sad i kakav je bio kad sam ga kupio,to nije uporedivo.,naravno govorimo o rasvjeti skale,ostalo je bilo nedirnuto.ProdavaÄ je iÅ¡ao na najjeftiniju varijantu(smd led diode)i da ga proda a ja sam ga uzeo za sebe i doveo ga ponovno u izvorno stanje.. :wave2

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na odgovorima.Nemam nameru da menjam tjuner zbog osvetljenja pokusacu da ugradim onako isto ili slicno kao u modelu 317 kako na skali tako i na instrumentima.

Ijao, pa izgubiće nevinost, neće više biti oriđiđi. :D

Link to comment
Share on other sites

NaÅ¡ao sam na netu ovo miÅ¡ljenje,ako je taÄno verovatno ledovke ne utiÄu.

 

The TU-217 has better FM reception and less RF interference than the TU-317, because it doesn't have any lamps... at least that's what I tell myself when I wish my 217 had lamps.
 

izvor

http://www.audioasylum.com/forums/vintage/messages/15/152628.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...